Vergelijk 2.027.879 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Flick Champions Winter Sports is de gratis iOS-app van deze week

Apps Flick Champions Winter Sports is de gratis iOS-app van deze week
Door ,

Zit je wel eens naar curling of een biathlon te kijken en denk je dan "Goh dat lijkt me nou leuk om eens te proberen"? Dat kan! Met Flick Champions Winter Sports neem je het op tegen de computer in de strijd om de beste wintersporter te worden.

De zomer staat op het punt om van start te gaan. Dan denk je aan zonnebaden, terrasjes pakken en ijsjes eten. In dit artikel gaan we het ook over ijs hebben, maar dan niet het soort dat je van een hoorntje eet. Deze week is de app Flick Champions Winter Sports namelijk gratis verkrijgbaar uit de iOS Appstore. De app biedt een verzameling van maar liefst acht wintersporten die je in spelverband kunt beoefenen.

Flick Flick

De app heeft verschillende modi zoals een snel potje, waarbij je één sport kiest om tegen de computer te spelen, en kampioenschap, waarbij de speler vier spellen kiest. Bij een kampioenschap wordt de tegenstander steeds beter naarmate je verder in het kampioenschap komt. Dat wil zeggen dat je bij de eerste sport die je kiest een tegenstander tegenover je hebt die niet zo goed is in de betreffende sport. Bij de tweede sport wordt het moeilijker om te winnen, bij de derde nog moeiilijker en de laatste is het allermoeilijkst. Kies je sporten hierbij dus goed uit.

Flick Flick

De sporten zijn allemaal vrij simpel te bedienen met een tikje hier, een swipe daar en af en toe moet je telefoon gekanteld worden en het poppetje te besturen. De spellen zijn allemaal vrij kort en dat maakt het leuk vermaak voor even tussendoor wanneer je bijvoorbeeld moet wachten op de trein. Door het spelen kun je ook voorwerpen vrijspelen zoals supersnelle schaatsen of een kussen om de landing bij het schansspringen vlekkeloos te laten verlopen. Al met al is het een vermakelijke verzameling van minigames die nog leuk zijn vormgegeven ook.

Flick Champions Winter Sports

App name
 
Games

Flick Champions heeft meerdere versies van haar spellen gemaakt. In de Winter Sports versie kun je acht verschillende wintersporten beoefenen. Het voelt bijna alsof je op de Olympische Spelen bent!

App Store

 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden