Vergelijk 3.855.258 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sorcery! is gratis te downloaden uit de Play Store

Apps Sorcery! is gratis te downloaden uit de Play Store
Door ,

Kijk je wel eens naar films als Lord of the Rings en denk je dan: dat zou ik anders doen? In Sorcery! bepaal jijzelf hoe het verhaal loopt. Maak de keuzes die filmpersonages niet maken en kijk waar het je brengt.

Sorcery! is een spel dat de speler volledig bij de verhaalontwikkeling betrekt. Het is eigenlijk een kies-je-eigen-avontuur boek maar dan op je smartphone en zonder paginannummers. De speler wordt in een verhaal gegooid waarbij het de bedoeling is om een magische kroon te veroveren. Om deze te veroveren moet deze echter wel eerst bereikt worden. Door te kiezen of je linksaf gaat, te berg op of de brug over bepaal je je route. Onderweg kom je allerlei figuren en fanatieke beesten tegen waarvan niet zeker is of ze je willen helpen of tegenwerken.

Sorcery! Sorcery!

Om hierachter te komen speel je in op de omstandigheden. Als avonturier kun je naast fysieke strijd ook kiezen voor overredingskrachten of magie om je door de strijd te loodsen. Het spel is mooi vormgegeven door middel van gedetailleerde afbeeldingen van de wezens die je tegenkomt. Deze afbeeldingen zijn overigens gemaakt door Steve Jackson, de hoofdontwerper van de befaamde Fable-games. 

Nog veel meer te spelen!

Het verhaal komt wel op een paar punten samen maar hoe je bij die punten komt is helemaal vrij. Bij ons op de redactie zijn we geen van allen via dezelfde route gegaan. Sorcery! is pas het eerste deel van de saga en delen 2, 3 en 4 kosten €5,50 per stuk. Normaal gesproken kost deel één evenveel maar tijdelijk is het gratis voor Android. Snel downloaden dus!

Sorcery!

App name
 
Games

Sorcery! is een spel waarin je zelf bepaalt wat er gebeurt. Bij iedere stap in het verhaal krijg je een keuze en het is aan de speler om de juiste keuze te vinden.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden