Vergelijk 2.027.879 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Cardinal Land is de gratis Appstore-app van de week

Apps Cardinal Land is de gratis Appstore-app van de week
Door ,

Puzzelen is één van de eerste dingen die we als kinderen leren, net als dieren herkennen. Cardinal Land combineert die twee om een oogstrelend spel te presenteren. Nog mooier: deze week is de app gratis te downloaden in de Appstore!

Naarmate we ouder worden krijgen we steeds moeilijkere puzzels om op te lossen. Daarom is het wel fijn om met het spel Cardinal Land even terug te gaan nar wat simpelers. Cardinal Land is een combinatie van het aloude spel Tangram en een dagje in de dierentuin. Per continent kun je namelijk een hele lijst aan dieren bij elkaar puzzelen van over de hele wereld. 

Cardinal Land Cardinal Land

Het spel is naast leuk om te spelen ook nog leerzaam. De dieren worden zoals gezegd per continent gegroepeerd waardoor je leert welke dieren er op welk continent leven. Wat ook erg leuk is, zeker met kleine kinderen, is dat je bij ieder dier waarvan de puzzel is opgelost ook een korte omschrijving van het dier krijgt. Dat het spelletje er verder goed uitziet maakt het totaalplaatje natuurlijk alleen maar mooier. In dit spel zitten geen gekke menuutjes en zover wij hebben gezien ook geen reclames. Je kunt dus ongestoord en zonder afleiding in het wilde weg puzzelen.

Cardinal Land - Jigsaw & Tangram Puzzle Blend

App name
 
Games

Cardinal Land is een mooi vormgegeven legpuzzel-spel. Met deze app puzzel je zo het hele dierenrijk bij elkaar!

App Store

Cardinal Land is deze week gratis te dowloaden uit de Appstore voor iOS en dat kunnen we ook zeker aanraden. Normaal gesproken kost het spel een euro en die kun je deze week dus lekker in je portemonnee houden. Dat het spel uitermate geschikt is voor kinderen wil natuurlijk niet zeggen dat het alleen maar voor kinderen is, er is namelijk ook een moeilijke stand. Veel puzzelplezier toegewenst.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden