Vergelijk 3.050.164 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Telegram rolt versie 4.0 uit

Apps Telegram rolt versie 4.0 uit
Door ,

Telegram krijgt een aantal nieuwe functies. Video's kunnen zowel privé als publiekelijk worden gedeeld. Ook betalingen uitvoeren en het bekijken van webpagina's kan nu direct vanuit de app.

Telegram is in veel landen het alternatief voor WhatsApp. Berichten ontvangen en versturen via de app is veilig en daarbij beschikt Telegram over een groot aantal functies. Daar komen nu nog meer functies bij; Telegram 4.0 brengt namelijk een groot aantal vernieuwingen met zich mee. Het gaat onder andere om het delen van videoberichten binnen de app en publieke video's met Telesco.pe. Ook Bot Payments en het Instant View platform zijn aan de app toegevoegd.

Het opnemen en versturen van videoberichten kennen we al van bijvoorbeeld Facebook Messenger. Met Telesco.pe, een nieuw videoplatform van Telegram, kunnen video's nu publiekelijk worden gedeeld via een link, net zoals dat onder andere met YouTube kan. Webpagina's kunnen direct vanuit Telegram via het Instant View-platform worden geopend en bekeken. Het platform minimaliseert de inhoud van deze pagina's naar een versie die eenvoudig is te lezen. Dit werkt ook wanneer webpagina's niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik.

Telegram Bot

Bot Payments

Met ingang van Telegram 4.0 kunnen betalingen van goederen en diensten worden uitgevoerd met behulp van zogenaamde Bot Payments. Daarmee zijn applicaties van derde partijen, zoals bedriijven operatief binnen Telegram. Op deze manier kun je straks snel voor bijvoorbeeld een taxi, pizza of bepaalde informatie betalen. De nieuwe versie van Telgram is beschikbaar in de Play Store.

Telegram Messenger

App name
 
Communicatie

Telegram Messenger is een snel, veilig en eenvoudig programma om te chatten met je vrienden. Een alternatief voor Whatsapp dat sinds enige tijd behoorlijk aan populariteit wint. 

Play Store App Store

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden