Vergelijk 3.050.164 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Facebook vernieuwt uiterlijk Messenger-app

Apps Facebook vernieuwt uiterlijk Messenger-app
Door ,

De Messenger-app wordt overzichtelijker. Facebook voorziet de app deze week van een nieuwe interface met onder andere verschillende tabbladen.

Sinds drie jaar geleden heb je, als je volledig gebruik wilt maken van het sociale netwerk op je smartphone, naast de Facebook-app ook de Messenger-app nodig. Facebook sleutelde de afgelopen tijd al flink aan zijn Messenger-app; zo voegde het Amerikaanse bedrijf onlangs de Stories-functie toe. Met het grote aantal beschikbare functies, zoals bellen en spelen van games, is de interface een beetje verwarrend geworden. Daar brengt Facebook nu verandering in met een aangepast uiterlijk van de Messenger-app.

Messenger update

Drie tabbladen boven de inbox maken het makkelijker om berichten, actieve personen en groepen te bekijken. Onderaan het scherm zien we een balk met snelkoppelingen naar het hoofdscherm, oproepen, de camera voor Stories, personen en games. Wanneer er nieuwe meldingen beschikbaar zijn, wordt er een rood bolletje bij de desbetreffende snelkoppeling weergegeven.

Nieuwe interface

De nieuwe interface van de Messenger-app komt deze week naar gebruikers van zowel iOS als Android. De Messenger-app vertoont ondertussen veel meer dan alleen chatberichten. Zo krijgen gebruikers soms voorgestelde vrienden te zien die zij nog nooit hebben ontmoet. Mocht je behoefte hebben aan een schonere interface van de Messenger-app, kijk dan eens naar de Messenger Lite-app voor Android.

Messenger Lite

App name
Communicatie

Bereik direct en gratis mensen in je leven met Messenger Lite. Deze lichtgewicht versie van Messenger is sneller, gebruikt minder data en werkt met alle netwerken.

Play Store

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden