Vergelijk 3.690.791 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Dropbox Paper voor Android kan nu ook offline documenten scannen

Apps Dropbox Paper voor Android kan nu ook offline documenten scannen
Door ,

Met behulp van de Dropbox Paper-app kunnen documenten snel worden gescand en opgeslagen. Daarnaast kan er nu ook zonder actieve internetverbinding in documenten worden gezocht naar bepaalde termen.

Dropbox en andere cloud-diensten zijn een uitkomst voor het opslaan van belangrijke documenten, bestanden en ideaal als back-up voor memorabele vakantiefoto's. Waar smartphones vaak maar een aantal GB aan opslaggeheugen aan boord hebben en het toestel gevoelig is voor schade, diefstal en verlies, bieden cloud-diensten zoals Dropbox de mogelijkheid om alle persoonlijke of zakelijke bestanden veilig in de cloud op te slaan. Dropbox voegt nu ook voor Android-gebruikers van Dropbox Paper een functie toe die iOS-gebruikers al kennen; het scannen en opslaan van documenten via de app.

Het scannen van documenten kan erg makkelijk zijn. Met behulp van de app kunnen gemaakte foto's van documenten en spreadsheets gemakkelijk worden aangepast. Ook het toevoegen van meerdere foto's aan één PDF-bestand is mogelijk. Als lid van een Dropbox Business team kan er worden gezocht naar termen binnen een gescand document. Met deze functie kunnen gebruikers van Dropbox Paper bijzonder snel zoeken in gescande documenten.

Dropbox Paper

App name
 
Productiviteit

Werk grotere en slimmere ideeën uit met Dropbox Paper, een flexibele werkplek die mensen en ideeën bij elkaar brengt. In Paper kan je team niet alleen documenten maken en bijwerken, maar ook samenwerken aan die documenten. Alles wordt naadloos gesynchroniseerd tussen al je apparaten.

Play Store

Offline

Dropbox en Dropbox Paper zijn grotendeels afhankelijk van de cloud. Op deze manier komen bestanden op meerdere locaties, vanaf meerdere apparaten toegankelijk. Dropbox Paper gaat ook offline presteren; de gebruiker kan ook zonder actieve internetverbinding toegang krijgen tot bestanden. Deze worden online beschikbaar gemaakt in de cloud zodra er verbinding wordt gemaakt met het internet. 

(via)

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden