Vergelijk 3.694.450 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Hyperburner is deze week gratis te downloaden in de Appstore

Apps Hyperburner is deze week gratis te downloaden in de Appstore
Door ,

Altijd al door de ruimte willen zoeven terwijl je allerlei obstakels moet ontwijken? Dat kan nu gratis en vanaf je iPhone, of iPad. Hyperburner is de gratis app van deze week.

Het spel Hyperburner zet de speler achter het roer van een ruimteschip op een reis om er vooral voor te zorgen dat je heel blijft. Je bedient het ruimteschip met één vinger en zodra je het scherm loslaat gaat het spel meteen op pauze zodat je niet crasht terwijl je het spel zelf op pauze wil zetten, een handige functie die wel wat meer actiegames kunnen gebruiken.

Hyperburner

In het begin zijn de obstakels die je moet ontwijken nagenoeg statisch en kost het weinig inspanning om ze te niet te raken. Na een paar levels gaan de obstakels bewegen en draaien en wordt het een heel stuk lastiger om er zo maar doorheen te vliegen. Ook is het niet zo dat je van level 1 naar level 2 gaat en zo verder. Het spel biedt je aan om je naar verschillende werelden te brengen zodat je een wat minder rechtlijnig spelverloop krijgt.

De verschillende nieuwe schepen die je vrijspeelt verschillen in formaat, waardoor het makkelijker wordt om obstakels te ontwijken, en ook kunnen ze steeds beter tegen kleine deukjes. Een frontale botsing blijft echter fataal. Voor sommige levels is het aan te raden om een wat langzamer ruimteschip te nemen om een beter overzicht te hebben. De keuze is volledig aan jou.

Hyperburner

Het spel ziet er goed uit en het test je reactievermogen tot het uiterste. Hyperburner kan je zeker een goede tijd bezighouden en volgens ons is het ook een spel waar je naar een tijdje weer bij terugkomt. Zorg er wel voor dat je met een WiFi-netwerk verbonden bent wanneer je het spel wil gaan downloaden, het bestand is namelijk maar liefst 91 MB. Hyperburner is nu gratis te downloaden in de Appstore.

Hyperburner

App name
 
Games

Een spel waarin je een ruimteschip manoeuvreert door nauwe doorgangen op verschillende planeten en in de ruimte. Pas op dat je niet crasht!

App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden