Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Platformgame Bean's Quest is deze week gratis te downloaden in de App Store

Apps Platformgame Bean's Quest is deze week gratis te downloaden in de App Store
Door ,

De game Bean's Quest zal veel mensen terug doen denken aan de platformgames van de jaren 80 en 90. Deze week is de app gratis te downloaden in de App Store van Apple.

Net als elke week heeft Apple ook nu weer een gratis te downloaden app in hun App Store. Deze week is dat Bean's Quest, een platformgame in een retro nineties stijl met 64 bit weergave en geluid. Je kruipt in de huid van een klein groen boontje met een grote sombrero en moet je weg vinden door de verschillende levels. Je leidt een springerig bestaan, want je figuurtje gaat al hoppend door het leven. Handig, dan hoef je zelf niet te springen maar alleen met de toets links en rechts zorgen dat je de goeie kant op beweegt.

Bean's Quest

Het leuke van een continu springend figuurtje is dat je goed moet uitkienen op welk moment je hem momentum geeft om bijvoorbeeld over die ene grote kloof te springen of bovenop een hoger gelegen platform te geraken. Net als bij zoveel platformgames zal degene die de jaren 80 en 90 bewust heeft meegemaakt vaak terug moeten denken aan de moeder aller platformgames: Mario Bros. Ook in bean's Quest verschalk je namelijk je vijanden door op hun hoofd te springen, verzamel je munten in de vorm van edelstenen en is je ultieme doen om iemand te bevrijden.

Bean's Quest is deze week gratis te downloaden in de App Store van Apple. Normaal betaal je voor deze app 2.99 euro. 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden