Vergelijk 3.212.748 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Los misdrijven op met je smartphone met de app Criminal Case: Pacific Bay

Apps Los misdrijven op met je smartphone met de app Criminal Case: Pacific Bay
Door ,

Met de app Criminal Case: Pacific Bay los je moordzaken op vanaf je luie bank. Vind het verschillende bewijsmateriaal en plaats een verdachte onder arrest als je absoluut zeker bent dat hij of zij de moordenaar is.

Heb je er altijd van gedroomd om rechercheur Moordzaken te worden maar ben je te lui om met je reet van de bank af te komen. Dan is Criminal Case: Pacific Bay de ideale app voor jou! Je bezoekt als beginnen rechercheur namelijk verschillende crime scenes waar een moord heeft plaatsgevonden. Aan jou de taak om cruciaal bewijsmateriaal te verzamelen.

Criminal Case

Dit verzamelen van bewijs doe je aan de hand van een traditioneel zoekplaatje: onderin beeld verschijnt een lijst met items die gevonden moeten worden, bijoorbeeld een mes of een schoen, en aan jou de taak om die items te zoeken op de crime scene. Door te knijpen met je duim en wijsvinger zoom je in en uit waardoor je kleine objecten ook gemakkelijk kunt vinden. 

Het onderzoeken van de verschillende crime scenes kost je energiepunten. Bij een volledig gevulde energiebalk heb je er 110, dus je zult regelmatig moeten wachten tot je energie weer is aangevuld. Hier stuiten we ook op het verdienmodel van de app, want om je energie aan te vullen kun je dus netjes wachten, maar ook tegen betaling via PayPal energieboosters te kopen zoals een coffee to go of een vette hamburger. 

De eerste zaak

Je kunt meteen beginnen te spelen of je Facebook-acount koppelen aan de app, zodat je vorderingen altijd via Facebook bewaard blijven zodat je na herinstallatie gewoon verder kunt gaan waar je gebleven was. In je eerste zaak zul je de dood van een jonge vrouw op de luchthaven moeten onderzoeken. Weet jij het moordwapen te vinden en te onderzoeken op sporen?

Gaandeweg het onderzoek krijg je steeds meer aanwijzingen die leiden tot de juiste dader. Zo achterhaal je op een gegeven moment misschien wel zijn of haar bloedgroep en vind je uit of de dader links- of rechtshandig is. Uiteindelijk weet je door al dit bewijs verdachten weg te strepen en kom je door puik recherchewerk uit bij de juiste dader. Maar handel niet te snel, want je wilt natuurlijk niet dat de verkeerde verdachte achter de tralies belandt! 

Criminal Case: Pacific Bay

App name
 
Games

Ben jij er klaar voor om moordzaken op te lossen? Sluit je aan bij de politie van Pacific Bay en los een reeks moorden op in deze hidden objects game!

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden