Vergelijk 3.694.440 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sprookjesapp Green Riding Hood is deze week de gratis app van de week

Apps Sprookjesapp Green Riding Hood is deze week de gratis app van de week
Door ,

Met de sprookjesapp Little Green Riding Hood heb je een leuk interactief verhaaltje dat je aan je kinderen kunt vertellen vlak voor het slapengaan. De prachtige vormgeving en tekeningen in de app zorgen er zeker voor dat ze blij en zacht naar dromenland vertrekken.

Deze week kun je de app Green Riding Hood gratis downloaden in de App Store van Apple. Dit is natuurlijk een vrolijke toespeling op Roodkapje, die Little Red Riding Hood heet in het Engels. In de app kruip je in de huid van Groenkapje, wier oma plotseling in slaap is gevallen en niet meer wakker te krijgen is.

De gemene wolf heeft oma in een eeuwige slaap gesust omdat ze de dieren in het bos te sterk maakte met haar yogalessen waardoor ze niet meer te vangen zijn voor de sluwe wolf. Groenkapje zal een tegengif moeten maken om haar oma te wekken, en daarbij krijgt ze plotseling hulp uit zeer onverwachte hoek...

Little Red Riding Hood

De animaties in de app zijn prachtig en het verhaal krijgt uiteraard een mooi happy end. Een leuke app waarmee je interactief een verhaaltje kunt voorlezen aan je kids vlak voor het slapengaan. Probleempje is wel dat de app niet in het Nederlands beschikbaar is, maar onder andere wel in het Engels, Duits en Frans. Zo train je ook meteen je eigen talenkennis terwijl je de stukjes tekst vertaalt voor je kinderen!

 

Green Riding Hood

App name
 
Communicatie

Het perfecte verhaaltje voor voor het slapengaan!

App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden