Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

De app Spiral vereist perfecte timing en een hoge irritatiegrens

Apps De app Spiral vereist perfecte timing en een hoge irritatiegrens
Door ,

Voor de leuke game Spiral dien je te beschikken over een perfect gevoel voor timing. En om vliegende telefoons te voorkomen is het ook handig als je jezelf niet al te snel opwindt.

Horendol wordt je er van, maar opgeven wil je ook niet. De app Spiral is razend frustrerend, maar ook razend verslavend. En razend simpel in idee en design, want meer dan een balletje dat rond een toren omlaag rolt is deze leuke game niet. Onderweg kom je obstakels tegen die je kunt omzeilen door op het juiste moment te springen. Wat is daar nou moeilijk aan? Nou, best veel, want het vereist voortreffelijke timing en dus een opperste concentratie.

Spiral Spiral

Daarnaast kom je onderweg ook diamantjes tegen, die je kunt verzamelen en bijdragen aan je highscore. Maar die diamantjes zijn tegelijkertijd ook een enorme bitch. Want omdat je zo geconcentreerd bent op obstakels, heb je de neiging om bij alles wat je ziet te tappen om je balletje te laten springen. En spring je voor zo'n diamantje, dan kun je er vergif op innemen dat je het echte obstakel wat er vlak na komt, niet meer weet te omzeilen.

Spiral

App name
 
Games

Tap om over obstakels te springen maar let op, je moet perfecte timing hebben!

Play Store App Store
 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden