Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Heart Star: Simpele maar charmante game voor de loze minuutjes

Apps Heart Star: Simpele maar charmante game voor de loze minuutjes
Door ,

Breng de twee geliefden weer bij elkaar in de simpele maar charmante game Heart Star. Heb je logisch inzicht en een aantal stappen vooruit denken, dan is deze game geknipt voor jouw mentale vermogens.

Heart Star is een leuke game waarbij je logisch moet nadenken om de verschillende levels tot een goed einde te brengen en de liefde tussen het blauwe mannetje en roze vrouwtje binnen de app tot volle bloei te laten komen. Binnen de levels zul je zien dat er blauwe tegels en rode tegels zijn, zoals je ook hieronder op het plaatje kunt zien. Het blauwe mannetje kan alleen op de blauwe tegels lopen, het roze vrouwtje alleen op de roze tegels. Doel van de verschillende levels is om beide figuurtjes samen op het eindpunt te laten komen.

Heart Star

In het begin gaat alles natuurlijk nog vanzelf, maar bij latere levels moet je steeds verder vooruit gaan denken en ook steeds creatiever denken om de figuurtjes bij elkaar te kunnen brengen. Denk goed na en vergeet niet dat je ook elkaar kunt helpen door op elkaar te springen om over hoge obstakels te kunnen komen! Grafisch en ook qua geluid brengt de app - zoals er wel meer zijn de laatste tijd - je terug naar de nostalgische gevoelens van de 64 bit-spelletjes uit de jaren 90. Al met al is Heart Star een leuk, simpel tijd verdrijf voor als je wat minuutjes over hebt.

Heart Star

Heart Star

App name
 
Games

Breng de twee vriendjes samen door te switchen tussen twee parallelle werelden

App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden