Vergelijk 2.685.963 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple Design Award-winnaar Chameleon Run is deze week gratis te downloaden

Apps Apple Design Award-winnaar Chameleon Run is deze week gratis te downloaden
Door ,

Chameleon Run, de winnaar van de Apple Design Award, is deze week gratis te downloaden in de App Store van Apple. Met deze prachtig ontworpen game ren en spring je door de levels, terwijl je je lichaamskleur in de gaten moet houden.

De naam van de app Chameleon Run zegt eigenlijk al alles. Allereerst kun je er gemakkelijk uit afleiden dat het een run game betreft, en nadat je het eerste level hebt doorlopen snap je ook meteen waarom er een kameleon in de naam van de app is verwerkt. Doel is namelijk om de levels al rennend door te komen, terwijl je de kleur van je lichaam aanpast aan de kleur van de baan. Klinkt misschien wat vaag, maar kijk maar eens naar onderstaand plaatje. 

chameleon run

Zoals je ziet is de kleur van de baan geel en roze. Van kleur veranderen doe je heel gemakkelijk: een simpele tap linksonder in het scherm van je smartphone volstaat. Een sprong maken is net zo simpel, want, je raad het al, rechtonder het scherm tikken zorgt ervoor dat je een sprong over een gat of op een hoger gelegen lat kunt maken. Terwijl je je door de levels voortbeweegt kom je onderweg munten en andere verrassingen tegen. Verzamel deze zoveel mogelijk, want ze helpen je verder in het verloop van de game.

Winnaar Apple Design Award

Jaarlijks reikt Apple op zijn Worldwide Developers Conference de Apple Design Awards uit, bedoeld voor de beste en innovatiefste toepassingen van onafhankelijke producenten voor besturingssystemen van Apple, waaronder iOS en Mac OS. Afgelopen jaar wist Chameleon Run deze prestigieuze prijs in de wacht te slepen in de categorie iPhone, iPad en Apple TV. Je kunt de game dan ook niet alleen op je smartphone spelen, maar ook op je tablet of televisie.

Chameleon Run is deze week gratis te downloaden in de App Store van Apple. Normaal betaal je voor deze game 1,99 euro. 

Chameleon Run

App name
 
Games

Een unieke, snelle en prahtig vormgegeven run game, verslavend!

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden