Vergelijk 3.044.840 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Houd je goede voornemens bij met de app 7 Weeks

Apps Houd je goede voornemens bij met de app 7 Weeks
Door ,

Goede voornemens worden volop gemaakt, maar ook volop genegeerd na een paar dagen van het nieuwe jaar. Maar met de app 7 Weeks heb je een extra stok achter de deur om je dit jaar eens echt aan die voornemens te houden.

Wakker worden op nieuwjaarsdag is nooit een pretje. Hoofdpijn, moe, ellende. En dan beginnen vandaag ook nog eens die ellendige goede voornemens waar je je dit jaar echt aan ging houden, zo had je jezelf beloofd. Het is wel erg gemakkelijk om die voornemens overboord te kieperen en nog een keertje om te draaien, maar je kunt jezelf op de eerste dag van het nieuwe jaar ook eens aan die belofte houden. En dat doe je gemakkelijker met de app 7 Weeks, waarin je voortgang van taken en doelen kunt bijhouden, waaronder dus ook goede  voornemens. 

7 Weeks 7 Weeks

De app kenmerkt zich door zijn simpele en heldere design: geen poespas, gewoon een app waarmee je de voortgang van een taak kunt bijhouden. De app trackt je gedrag zeven weken lang en op basis van de gegevens die jij erin zet. Wil je meer gaan hardlopen in het nieuwe jaar? Dan heb je met 7 Weeks een handig overzicht van waar en wanneer je dit hebt gedaan. Als je dit zeven weken lang volhoudt, zo stellen de appmakers, dan kun je ervan uitgaan dat je een slechte gewoonte hebt doorbroken en je je leefstijl hebt aangepast. 

Een doel kun je instellen zodra je de app opent. Vervolgens kun je onder het kopje Habits in een kalender aangeven of je die dag deze handeling hebt uitgevoerd. Dus als je op 1 januari uit bed springt voor je eerste rondje met je hardloopschoenen aan, dan vink je daarna die datum aan in de kalender. Zo krijg je na verloop van tijd een handig overzicht van de dagen waarop je aan je goede voornemen hebt gewerkt.

7 Weeks

App name
Productiviteit

7 Weeks is de gemakkelijkste manier om goede gewoontes te ontwikkelen of voorgoed af te rekenen met slechte gewoontes.

Play Store App Store
 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden