Vergelijk 2.684.708 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Speel het spel 30 Seconds gratis met deze handige app

Apps Speel het spel 30 Seconds gratis met deze handige app
Door , - 3 reacties

Het populaire spel 30 Seconds is er nu ook in app vorm, waardoor je gratis en voor niets urenlang spelplezier kunt hebben met familie en vrienden.

30 Seconds is al jarenlang een van de leukste spellen om met vrienden of familie te spelen, bijvoorbeeld met Kerst of Oud en Nieuw. Je vormt teams, een van de teamleden trekt een kaartje van de stapel met daarop vijf woorden en moet door omschrijvingen te geven ervoor zorgen dat zijn teamleden de woorden op het kaartje raden. Heel simpel, maar het spel heeft al tot menig gezellige avond met verhitte discussies geleid. Nu kun je het spel ook spelen met een gratis app voor je smartphone, in het Nederlands!

Guessy Words Guessy Words

Want de app Guessy Words maakt van jouw smartphone in feite de stapel kaartjes. Om te beginnen stel je in met hoeveel teams je speelt en je bent klaar voor ronde na ronde lol en gezelligheid. Terwijl je de woorden omschrijft vink je de goede antwoorden af en de app houdt zelf de score van de teams bij. Ook tellen in beeld de secondes terug van 30 naar 0, zodat je niet meer kunt valsspelen met zandlopers die vergeten worden om te draaien. 

 

Guessy Words

App name
 
Games

Het fantastische partyspel om samen met je vrienden en of familie te spelen. Beleef de meest hilarische momenten!

Play Store App Store

Het echte 30 Seconds spelen?

Hoewel Guessy Words een bijzonder leuke én gratis applicatie is, kun je er ook voor kiezen om de officiële 30 Seconds-app te downloaden. Via Google Play en de Apple App Store betaal je hiervoor 5,49 euro. Veel geld voor een applicatie, maar dan heb je wel de enige echte spel-app in het Nederlands! In de app-versie speel je met teams van ten minste twee spelers, waarvan eentje de rest van het team de vijf namen moet laten opnoemen die op zijn of haar smartphonescherm afgebeeld staan. Het team dat als eerste de finish op het speelbord haalt, wint het spel.

30 Seconds™ Officieel

App name
 
Games

30 Seconds is het razend populaire bordspel waarin je een verboden woord moet omschrijven. Dit spel is op smartphone eigenlijk precies hetzelfde, maar dan digitaal!

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden