Vergelijk 3.707.336 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Winkel je helemaal suf met de app van AliExpress

Apps Winkel je helemaal suf met de app van AliExpress
Door ,

Met de app van AliExpress kun je direct bij de Chinese leveranciers winkelen. De wachttijd op je pakketje is echter lang maar je betaalt geen drol, en daar gaat het ons Nederlanders toch om.

Goedkope rotzooi uit winkels als Action en Big Bazar is mateloos populair. Onverklaarbaar, maar toch is het zo. Maar waarom nog naar die winkels gaan als je het via internet direct uit China op je deurmat kunt laten bezorgen? Voor een fractie van de kosten die het in de winkel kost, ook nog eens. Maak je maar niet druk over arbeidsomstandigheden, kinderarbeid en werktijden in het land van productie, want daar kun jij als simpele consument toch niets aan doen. 

AliExpress AliExpress

Met de app van AliExpress kun je je helemaal suf shoppen aan allerlei goedkoop plastic speelgoed, kleding, sieraden, gadgets en tech accessoires. De app is op het eerste gezicht niet heel erg overzichtelijk, met een keur aan categorieen en afbeeldingen die om je aandacht vragen bij het openen. Maar als je eenmaal de navigatie onder de knie hebt, zit je al snel met een vol winkelmandje. Afrekenen, gegevens achterlaten in Chinese handen en wachten op de pakketbezorger!

De levertijd op deze producten is vaak vele malen langer dan die bij Nederlandse of Europese webshops - vaak wel twee weken langer - maar dat lijkt ons Nederlanders niet te deren. Zolang we maar zo min mogelijk betalen voor onze nieuwe spulletjes. En ondertussen klagen dat bedrijven als V&D uit de winkelstraten verdwijnen.

AliExpress

App name
 
Productiviteit

Met deze app koop je alles wat je maar wilt - en dan ook echt alles. 

Play Store App Store

 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden