Vergelijk 3.409.279 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Let op: Bottle Flip 2k16 is razend verslavend

Apps Let op: Bottle Flip 2k16 is razend verslavend
Door ,

Simpeler dan Bottle Flip 2k16 kan een game app haast niet zijn, maar verslavender ook niet. download hem nu om de kerstdagen door te komen.

De simpelste apps zijn vaak de populairste en dat geldt zeker voor de app Bottle Flip 2k16. Het enige wat deze app je laat doen is een waterfles zo te laten flippen in de lucht dat 'ie weer netjes rechtop landt. Je hebt het spelletje vast wel eens gedaan met een halfvol Spaflesje: geef hem een flinke zwieper in de lucht en laat de fles netjes rechtop landen op je hand of op een ander oppervlak. Het enige verschil tussen jou en appbouwer Aidan Sabourin is dat hij er nu stinkend rijk van wordt. 

Bottle Flip Bottle Flip

Sabourin schreef namelijk een simpele app waarmee honderdduizenden mensen uren lang zoet zijn. Het doel van Bottle Flip 2k16 is namelijk om een flesje zo vaak mogelijk achter elkaar de juiste flip te geven. Daarvoor moet je precies met de juiste snelheid met je vinger van beneden naar boven over het scherm swipen. Hiermee bouw je een winning streak op van succesvolle pogingen achter elkaar. Klinkt simpel, maar het blijkt verdomde lastig om steeds weer de juiste snelheid te pakken te krijgen. En omdat je naturlijk altijd je laatste record net even wat scherper wilt stellen, ben je al snel flink wat tijd kwijt aan dit simpele spelletje.

Bottle Flip 2k16

App name
 
Games

Flip het waterflesje en laat hem rechtop landen om te scoren. Hoe moeilijk kan het zijn?

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden