Vergelijk 3.698.735 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Volg de 3FM DJ's in het glazen huis met de Serious Request-app

Apps Volg de 3FM DJ's in het glazen huis met de Serious Request-app
Door ,

Ieder jaar wordt er in een andere stad een 'glazen huis' opgericht. Vanuit deze radiostudio wordt er geld ingezameld voor een goed doel. Help mee via de 3FM-app.

Het aftellen naar Kerst is begonnen. Al 13 jaar wordt de aanloop naar kerstmis voorzien van een serieuze boodschap door de DJ's van 3FM. De radiozender vraagt in de week voor Kerst aandacht voor grote problemen in de hele wereld. Deze problemen zijn vaak onderbelicht en juist daarom krijgen ze de welverdiende aandacht van 3FM en de rest van het land. Met de 3FM-app kun je bijhouden wat er in het huis gebeurt en je kunt ook gemakkelijk een nummer aanvragen, tegen betaling uiteraard.

Dit jaar wordt er geld ingezameld om de sterfte door longontstekingen tegen te gaan. Iedere 35 seconden eist een longontsteking een leven. Voor dit doel trekken de DJ's ten strijde. Met ludieke veilingen en het betalen voor het aanvragen van een plaatje zamelen zij geld in. Je kunt ze volgen met de 3FM-app. Ook kun je via de app gemakkelijk een donatie doen of een plaatje aanvragen. Ook kun je de DJ's in het glazen huis een warm hart toe steken door ze een berichtje te sturen, met zijn tweeën een week lang radio maken is ook niet niks.

NPO 3FM

App name
 
Audio en video

NPO 3FM is de pop/rock/alternative zender van de publieke omroep. Bij alles wat je hoort en ziet is liefde voor muziek de drijfveer. Luister, kijk en praat live mee met Giel, Michiel, Frank en alle andere DJ's.

Play Store App Store

Genoeg te doen

Je kunt met de app dus meehelpen en ook contact op nemen met de studio. Daarnaast is het ook mogelijk om ontroerende verhalen te lezen uit landen die het zwaarst getroffen zijn. Zo krijg je een goed beeld van hoe serieus de problemen zijn. Naast de heftige verhalen kun je in de app ook een overzicht krijgen van de gebeurtenissen in het glazen huis tot nu toe. Je kunt met de app overigens ook de live-uitzending streamen naar je Chromecast. Zo kun je alles volgen rond de inzameling voor het goede doel.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden