Vergelijk 3.405.751 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Goat Simulator is de gratis iPhone app van de week

Apps Goat Simulator is de gratis iPhone app van de week
Door ,

Met de gratis iPhone app Goat Simulator zaai je dood en verderf als een nietsontziende geit die maar een doel heeft: alles maar dan ook alles moet kapot.

Beeeeh. Heb je altijd al een geit willen zijn? Dit is je kans, want met de gratis iPhone app van deze week Goat Simulator kruip je in de huid van een levensgevaarlijke geit, die al bokkend een stad onveilig maakt. Je kent de game misschien al van andere platforms (Windows, Mac, Playstation, XBox) maar wist je al dat Goat Simulator ook op je smartphone te spelen is? En deze week kan dat helemaal gratis, want de game is vanaf nu een week lang zonder kosten te downloaden in de app store van Apple. 

Goat

Een echt doel kent Goat Simulator eigenlijk niet, anders dan als geit zoveel mogelijk schade veroorzaken in het level dat je speelt, of dat nou een school, een stad of een pretpark is. Verwacht ook zeker geen soepele, prachtige game. De makers hebben met opzet veel bugs laten zitten, waardoor je door muren, auto's en onder water kunt lopen. Zie Goat Simulator dan ook maar niet als een heel serieuze game, maar meer als een coole app om even hersenloos de tijd mee te doden.

Goat Simulator

App name
 
Games

Altijd al een geit willen zijn? Met Goat Simulator krijg je die kans. Ren rond, sloop dingen en vlieg heen en weer in een open world environment

Play Store App Store
 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden