Vergelijk 2.027.879 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nintendo brengt Super Mario Run uit in de App store

Apps Nintendo brengt Super Mario Run uit in de App store
Door ,

Mario, wie kent hem niet? De energieke Italiaanse loodgieter springt nu ook de mobiele wereld in. De app Super Mario Run is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS en brengt een aantal leuke spelmodi met zich mee.

De meeste mensen zullen Mario wel kennen. De Italiaanse loodgieter met de rode pet op, wordt gezien als dé mascotte van Nintendo. Mario heeft al in meer dan 200 videospellen een rol gespeeld en nu is hij terug met de hoofdrol in Super Mario Run. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen, komt het spel vandaag beschikbaar voor de iPhone en iPad. Het gaat uiteraard weer om het redden van de prinses. Wat opvalt, is dat de speler maar één hand nodig heeft om het spel te spelen. Fans kunnen het spel gratis downloaden uit de App Store. 

Super Mario Run is een uitdagend platformspel. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren en het spel te overleven binnen een gegeven tijd. Afhankelijk van hoe je het scherm aantikt, zal Mario verschillende sprongen maken. Omdat je te maken krijgt met munten, paddenstoelen en andere objecten in alle hoeken en gaten van het spel, is het voor jou de uitdaging om deze sprongen zo goed mogelijk uit te voeren. Het spel bestaat uit 6 werelden, die elk weer zijn opgebouwd uit 24 levels. Deze levels zijn speciaal ontworpen voor mobiele apparaten.

Super Mario Run Super Mario Run Super Mario Run Super Mario Run Super Mario Run

Spelvarriatie

Super Mario Run biedt de speler drie verschillende spelmodi. Al deze spelmodi zijn afhankelijk van een internetverbinding. De verhaalmodus met de naam World Tour vindt plaats in alle 6 werelddelen. In deze modus moet je de prinses proberen te redden uit de klauwen van Bowser. Toad Rally is een andere spelmodus. Hier kun je online de strijd aangaan met je vrienden of mensen uit andere werelddelen. 

Super Mario Run

App name
 
Games

Een mobiele Super Mario-game die je met één hand kunt spelen. In deze game rent Mario automatisch door de levels heen. Het is jouw taak om hem te laten springen om zo vijanden en hindernissen te ontwijken. Hoe Mario reageert, hangt af van de timing waarmee je het scherm aantikt. 

Play Store App Store

Verder is er de Kingdom Builder spelmodus. Hier kan de speler met Toads en munten zijn eigen wereld bouwen. Je kunt op deze manier unieke koninkrijken opbouwen bestaande uit gebouwen en decoraties. Je zult in deze spelmodus de hulp van de Toads uit de multiplayer modus Toad Rally hard nodig hebben. Het spel is gratis te spelen. Spelers die volledige toegang tot het spel willen, kunnen alle drie de spelmodi kopen voor een éénmalig bedrag van $9.99.

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Recente artikelen

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden