Vergelijk 2.953.017 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Overzicht: Welke smartphones krijgen de Android N-update?

Achtergrond Overzicht: Welke smartphones krijgen de Android N-update?
Door , - 2 reacties

Hoewel Google nog druk bezig is met het testen van Android N, zal de software dit jaar uitrollen voor een groot aantal smartphones. Check dit artikel om te zien of er een Android N-update voor jouw smartphone in de planning staat.

Android N is de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem. Hoewel een eerste 'Developer Preview' van de software begin maart verscheen, is het voor gewone gebruikers nog even afwachten tot ze ermee aan de slag kunnen. De definitieve versie van Android N verschijnt pas dit najaar, en daarna moeten fabrikanten de software nog geschikt maken voor hun smartphones.

In dit overzicht vind je een complete lijst met alle smartphones die een Android N-update krijgen. Van sommige toestellen, zoals Google's Nexus-lijn, is dat bevestigd door de fabrikant. In andere gevallen heeft de fabrikant nog niets bevestigd, maar lijkt een update wel zeer waarschijnlijk. Zo ben je met een high-end smartphone als de Galaxy S7 verzekerd van minstens twee of drie grote Android-updates.

Wat is er nieuw in Android N?

Met Android N introduceert Google onder andere een multi-window optie. Zo kun je meerdere apps tegelijk in beeld krijgen. Open bijvoorbeeld bovenin je scherm WhatsApp, terwijl je aan de onderkant wat dingen opzoekt in Chrome. Ook zijn de notificaties aangepakt: je kunt nu direct op binnenkomende berichten reageren zonder een app te hoeven openen. Doze, de Android 6.0-feature die je batterijverbruik moest terugdringen, is verbeterd om je telefoon nog energiezuiniger te maken.

De vijf beste nieuwe features van Android Nougat

De vijf beste nieuwe features van Android Nougat

30 aug 2016 - Android 7.0 Nougat is de nieuwste versie van Android en brengt veel nieuwe verbeteringen naar Googles mobiele besturingssysteem. In dit artikel bespreken we de vijf beste nieuwe features, zowel zichtbaar als onzichtbaar.

HTC

Huawei

LG

Motorola

Samsung

Sony

Staat jouw telefoon niet in deze lijst? Laat van je horen in de reacties, en we zoeken voor je uit of de fabrikant een update in ontwikkeling heeft!

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden