Vergelijk 3.033.548 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Overzicht: GSMinfo.nl op Mobile World Congress 2016

Achtergrond Overzicht: GSMinfo.nl op Mobile World Congress 2016
Door ,

Deze week vindt in Barcelona het Mobile World Congress plaats, de grootste beurs voor de telecomwereld. In dit bericht vind je een overzicht van alle aankondigingen van grote fabrikanten als Samsung, LG, Huawei en Sony.

Elk jaar eind februari is het weer zo ver: Mobile World Congress in Barcelona. Het is de grootste telecombeurs ter wereld, en veel fabrikanten grijpen die mogelijkheid aan om hun nieuwe toestellen te presenteren. Onder andere Samsung, LG, Huawei en Alcatel zullen nieuwe producten gaan presenteren. Tegelijkertijd staan er hordes journalisten, reporters en videocrews klaar om dat allemaal de wereld in te slingeren.

Met GSMinfo.nl zijn we er ook bij. Met twee man lopen we de komende dagen de hele beursvloer af om al het nieuws voor je te verzamelen. We zullen je niet alleen het laatste nieuws proberen te brengen, maar ook uitgebreide hands-ons van alle belangrijke smartphones. Het belooft dit jaar een drukke beurs te worden, met veel grote aankondigingen. Om het allemaal een beetje behapbaar te houden kun je in dit artikel een overzicht vinden van alle nieuwe smartphones, en wat we daar allemaal over geschreven hebben. 

Belangrijkste nieuws

Achtergrond: GSMinfo.nl Live vanuit Barcelona!

Nieuwe toestellen

Acer

  • Acer Liquid Jade 2
  • Acer Liquid Zest

Archos

Alcatel

HTC

LG

Microsoft

Samsung

Sony

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden