Vergelijk 3.410.248 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

De 4 beste smartphone-aanbiedingen van mei 2018

Achtergrond De 4 beste smartphone-aanbiedingen van mei 2018
Door ,

Is je mobiele abonnement bijna afgelopen? Je toestel toe aan vervanging? Dan is het misschien tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe smartphone of een vers abonnement. GSMinfo.nl helpt je graag: dit zijn de vier van de beste aanbiedingen voor mobiele abonnementen van deze maand.

Op zoek gaan naar een nieuwe smartphone kan een tijdrovende bezigheid zijn. Er zijn tegenwoordig zoveel smartphones, providers en webwinkels dat je door de bomen het bos haast niet meer ziet. Bij GSMinfo.nl kunnen we dat weten: op onze site kun je op dit moment meer dan 3 miljoen prijzen en aanbiedingen vergelijken. Om je een beetje op weg te helpen bij je zoektocht kun je in dit artikel alvast vier aanbiedingen vinden die wij je van harte kunnen aanraden.

Android kampioen: Samsung Galaxy S9

Ben jij iemand die dag in, dag uit continu aan het bellen, sms'en en internetten is? Dan wil je natuurlijk ook een smartphone die jou bij kan houden. Als je op zoek bent naar het nieuwste van het nieuwste dan is de Samsung Galaxy S9 misschien wel iets voor je. Het toestel is nog geen halfjaar uit en toch is er al een behoorlijke hap uit de prijs genomen. Door velen wordt de S9 gezien als de beste Android-smartphone van het moment en wij kunnen het toestel ook alleen maar prijzen.

Samsung Galaxy S9 review

Samsung Galaxy S9 review

18 apr 2018 - Volgens velen moet de Samsung Galaxy S9 het beste Android-toestel van 2018 worden, en dan zijn we nog niet eens op de helft van het jaar! Daar wilden we natuurlijk meer van weten. Daarom zijn we aan de slag gegaan met de Galaxy S9 om zelf eens te kijken hoe goed dat ding dan wel niet is.

Samsung Galaxy S9 prijzen vergelijken

Samsung Galaxy S9
Met abonnement: Vanaf € 30,00 p/m
Los toestel: € 599,00

Vergelijk prijzen

Appeltje voor de dorst: iPhone SE

Apple's iPhones doen het nog altijd hartstikke goed op de smartphone-markt. Dat is helemaal niet gek, het zijn ook goed ontworpen smartphones. Reden te meer om nog eens te wijzen op de iPhone SE. Het toestel is inmiddels een paar jaartjes ouder, maar de software wordt nog gewoon bijgehouden en de hardware kan nog steeds mee. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, al kunnen we wel aanraden om voor de variant met 32GB opslaggeheugen te kiezen. Voor een beetje extra heb je dan een stuk meer gemak.

Apple iPhone SE prijzen vergelijken

Apple iPhone SE
Met abonnement: Vanaf € 14,00 p/m
Los toestel: € 284,00

Vergelijk prijzen

Bodemprijs: voordelige Motorola Moto G6

Niet iedereen heeft behoefte aan een dure smartphone. Soms wil je gewoon veel gemak voor weinig geld. Een smartphone die al het moderns heeft van 2018 tegen een prijs uit de gulden-tijd. De Motorola Moto G6 biedt de gebruiker een dubbele camera op de achterkant, een selfieflitser op de voorkant en een hele strakke versie van Android 8.0 Oreo. Motorola is verder betrouwbaar in het leveren van snelle beveiligingsupdates, ook niet onbelangrijk.

Motorola Moto G6 prijzen vergelijken

Motorola Moto G6
Met abonnement: Vanaf € 14,00 p/m
Los toestel: € 218,00

Vergelijk prijzen

Kleine kanjer: Sony Xperia XZ1 Compact

Een smartphone die met gemak in je broekzak past en nog makkelijker in je handtas? Of liever een smartphone die hele goede specificaties heeft en een uitstekende camera? Je hoeft niet te kiezen met de Sony Xperia XZ1 Compact. Deze smartphone is nog geen jaar oud en toch is de prijs al flink gedaald. De XZ1 Compact heeft de specificaties van een premium-smartphone maar dan zonder het grote formaat en de hoge prijs. Daarnaast kun je er ook 3D afbeeldingen mee maken die je zelfs kunt laten printen.

Sony Xperia XZ1 Compact review

Sony Xperia XZ1 Compact review

17 jan 2018 - Klein maar fijn, zo gaat het spreekwoord. De Sony Xperia XZ1 Compact is klein, en of hij ook fijn is lees je in deze uitgebreide review. Daarin kijken we onder andere naar de camera, hoe Android 8.0 Oreo eruit ziet bij Sony en hoe lang hij meegaat op 1 batterijlading.

Sony Xperia XZ1 Compact prijzen vergelijken

Sony Xperia XZ1 Compact
Met abonnement: Vanaf € 21,00 p/m
Los toestel: € 355,00

Vergelijk prijzen

Sim-only, als je smartphone het goed doet

Werkt je huidige toestel nog geweldig? Dan kun je ook kiezen voor een goedkoop sim-only abonnement. Dat is vaak tientallen euro's per maand goedkoper dan een abonnement met 'gratis' toestel. Sinds kort zijn er bovendien verschillende providers die 4G-bundels bij hun sim-only abonnement aanbieden. Eén daarvan is Simyo: voor weinig geld krijg je een grote databundel met toegang tot KPN's 4G-netwerk!

Samsung Galaxy S9 beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd onbeperkt 10000 € 39,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd onbeperkt 1000 € 38,50 € 12,00 Bekijken
KPN 24 mnd onbeperkt 2000 € 52,00 € 36,00 Bekijken
Telfort 24 mnd 150 10000 € 52,50 € 43,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 4000 6000 € 38,00 € 81,00 Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 3000 € 49,00 € 0,- Bekijken
Alle Samsung Galaxy S9 aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden