Vergelijk 2.515.268 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Overzicht: GSMinfo.nl op IFA 2013

Door ,

Deze week vindt in Berlijn de IFA-technologiebeurs plaats, waar allerlei fabrikanten nieuwe televisies, koelkasten, maar óók smartphones zullen presenteren. GSMinfo.nl is erbij, en in dit overzicht kun je alle artikelen live van de beursvloer vinden.

GSMinfo.nl op IFA 2013

De komende dagen vindt in Berlijn de IFA plaats, een jaarlijkse technologiebeurs waar honderden nieuwe producten voor het eerst getoond worden. Naast allerlei wasmachines, koelkasten en televisies zullen er ook nieuwe smartphones, tablets en accessoires getoond worden op de IFA. Grote fabrikanten als Samsung, Sony en LG zijn aanwezig met een eigen stand en brengen nieuwe toestellen mee.

Ook het team van GSMinfo.nl is deze week aanwezig op de IFA, om live verslag te kunnen doen van de beursvloer. De komende dagen kun je op GSMinfo.nl hands-ons, interviews en het laatste nieuws terugvinden. In dit artikel kun je een compleet overzicht vinden van al onze IFA-artikelen. Dit artikel wordt de komende week regelmatig bijgewerkt, dus blijf GSMinfo.nl checken voor alles over IFA 2013!

Nieuws

Hands-ons

Deze week gaat GSMinfo.nl langs bij verschillende fabrikanten op de IFA, om nieuwe smartphones uit te proberen. Je kunt de komende dagen dan ook uitgebreide hands-ons verwachten van de nieuwste topmodellen van Sony, Samsung en andere bedrijven.

Nieuwe telefoons

Acer

Archos

Asus

Alcatel

HTC

Huawei

Samsung

Sony

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden