Vergelijk 2.457.936 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

GSMinfo.nl introduceert adviessysteem

Door , - 2 reacties

Vandaag heeft GSMinfo.nl een kooptip-pagina geïntroduceerd. Hiermee wil de site de zoektocht naar een nieuw mobieltje gemakkelijker maken voor de klant. Van top toestellen tot budget telefoons, GSMinfo.nl zoekt het beste voor jou uit!

De zoektocht naar een nieuw toestel

Uit onderzoek en ervaring is gebleken dat het voor veel klanten moeilijk is om een geschikt mobieltje te vinden. De klant kan immers niet alle 300 beschikbare telefoons af gaan om te beoordelen wat geschikt is en wat niet. Bovendien lijken erg veel toestellen qua specificaties op elkaar, dus de verfijnfunctie werkt ook niet optimaal.

Het nieuwe systeem

Om het zoeken makkelijker te maken, heeft GSMinfo.nl voor jou het zoekwerk al gedaan. Hierbij zijn drie categorieën toegevoegd: het beste mobieltje, een budget toestel en een toestel met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij elke categorie krijg je een top drie, zodat je ook nog eens keuze hebt!

Jeroen Pfeil van GSMinfo.nl: "Het nieuwe systeem is vrij eenvoudig en gaat de consument zeker helpen bij het zoeken naar een nieuw mobieltje. De toestellen die in onze kooptip-pagina zijn opgenomen, zijn uiterst goed overwogen. We hebben gekeken naar specificaties, reviews en vergelijkingen. Natuurlijk hebben we ook tal van toestellen zelf in onze handen gehad. Met ons koopadvies kun je echt niet de mist in."

Regelmatig updates

In een wereld waarin iedere dag nieuwe mobieltjes worden uitgebracht, is het essentieel om het systeem up-to-date te houden. GSMinfo.nl zal daarom iedere week bekijken of er aanpassingen moeten worden gedaan en of er telefoons moeten worden toegevoegd of verwijderd. Bovendien wordt bekeken of er in de toekomst meer categorieën moeten worden toegevoegd. Te denken valt aan 'beste cameratelefoon', 'beste zakenmobieltje' et cetera.

De kooptip-pagina is onder 'keuze hulp' te vinden.

 

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden