Vergelijk 3.207.506 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

De 10 beste iPhone apps

Door , - 1 reactie

Wil je graag de leukste apps voor op je iPhone, maar zie je door de bomen het bos niet meer? GSMinfo.nl helpt je op weg! Deze week zetten we de tien beste iPhone apps voor je op een rijtje!

De Apple iPhone is de bestverkochte smartphone ter wereld, en dat succes brengt vele voordelen met zich mee. Zo zijn er inmiddels al meer dan een half miljoen iOS apps te downloaden in de App Store! Of je nou een iPhone 4S, een iPhone 4, of nog een iPhone 3GS hebt, de keuze is reuze. Maar welke apps zijn er nou écht essentieel? Bij GSMinfo.nl hebben we de tien leukste, nuttigste en belangrijkste apps verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Whatsapp: WhatsApp logo

Op de eerste plaats staat WhatsApp. De app met het groene logootje. Een hedendaagse smartphone-gebruiker kan haast niet meer zonder deze online berichtdienst. WhatsApp is ideaal om gratis (je betaalt alleen voor je internetabonnement, tenzij je WiFi gebruikt) berichtjes naar al je contacten te sturen, want WhatsApp is ook beschikbaar voor Android, Nokia en BlackBerry. Daarnaast kun je ook gemakkelijk groepsgesprekken aanmaken, en door de push-notificaties ontvang je je berichtjes net zo snel als een SMS. Behalve tekstberichten kun je ook foto’s, geluidsfragmenten en video’s versturen. 

Prijs: €0,79

Angry Birds: Angry Birds

Dit is een van de populairste games voor op je iPhone. Het is een spelletje waar je verschillende soorten vogels moet wegschieten met een katapult om zo allerlei constructies te vernietigen waar een stel varkens in zitten. Zo heb je de kleine blauwe vogel die zich verdrievoudigd wanneer je nogmaals op het afgeschoten diertje klikt, en de ‘bom-vogel’ die na een paar seconden explodeert als hij neer is gekomen. Een leuk en vooral verslavend spelletje. En mocht je het uitgespeeld hebben, dan kun je aan de slag met opvolgers als Angry Birds Seasons en Angry Birds Space!

Prijs: €0,79

NU.nl: Nu.nl logo

Met de NU.nl app blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. NU.nl heeft een groot scala aan onderwerpen, dus je bent voortdurend up-to-date met betrekking tot de onderwerpen die jou interesseren. Zo lees je de nieuwste gebeurtenissen omtrent het binnenlandse nieuws, maar ook op het gebied van sport, muziek en zelfs de roddels blijft NU niet achter. Voor de echte sportliefhebbers is er zelfs de NUsport-app. 

Prijs: gratis

Viber: Viber logo

Viber is een soort bel-variant van WhatsApp. Je kunt met deze app namelijk gratis naar andere Viber-gebruikers bellen. Let wel: Viber is tot nu toe alleen beschikbaar voor iPhone en Android, de app is dus nog niet zo toegankelijk als WhatsApp. Wel is het ontzettend handig als mensen in je directe omgeving ook Viber gebruiken, zo bespaar op je flink op je belminuten! 

Prijs: gratis

9292ov: 9292 app

9292ov.nl is dé app voor als je vaak met het openbaar vervoer reist. Met deze app plan je je reis van deur tot deur. De app plant reizen voor de trein, bus, tram, metro en zelfs voor de veerboot. En als je liever niet met één van die vervoersmiddelen reist, kun je die gewoon uitvinken. Actuele vertragingen worden meteen doorgespeeld, dus kom je minder snel voor onaangename verrassingen te staan. 

Prijs: gratis

Remote:

Remote logo

Remote is een ontzettend handige app voor de iTunes-gebruikers. Door middel van een simpel systeem met een wachtwoord van vier cijfers kun je je iPhone via WiFi aan de iTunes bibliotheek van je computer koppelen. Zodra je dat hebt gedaan kun je je iTunes-bibliotheek met je iPhone aansturen, en hoef je er alleen maar voor te zorgen dat iTunes aanstaat. Vanaf dan regel je je muziek met je iPhone. Nog mooier wordt het als je het geluid van je computer regelt via geluidsboxen door je hele huis. Dan heb je overal het beste geluid wat je zelf aanstuurt via je iPhone!

Prijs: gratis

Shazam: Shazam logo

Om nog even door te gaan over apps die met muziek te maken hebben: Shazam. Deze populaire app ‘luistert’ naar het liedje dat jij aan het luisteren bent ergens, maar waar geen titel bij staat. Vervolgens scant Shazam de catalogus aan liedjes die hij kent en matcht hij de geluiden. Als het geluid goed verstaanbaar is, en je geen zelfgemaakte, thuisgeproduceerde demo aan het luisteren bent is de kans groot dat Shazam je zegt naar welke tophit je aan het luisteren bent. Vervolgens krijg je ook de artiest, het album en andere achtergrondinformatie erbij en heb je de mogelijkheid om het nummer meteen te downloaden via iTunes.

Prijs: gratis

Skype: Skype logo

Met deze applicatie kun je gratis bellen naar andere Skype-gebruikers, en lijkt het daarom een beetje op Viber. Extra feature aan deze app is dat je ook tegen een lage prijs naar andere nummers over heel de wereld kunt bellen! Deze app is dus vooral handig voor mensen met contacten in het buitenland, die liever geen telefoonrekening van drie nullen willen hebben.

Prijs: gratis 

Buienradar: Buienradar logo

Dé app om te checken of het weer eens zover is in dit koude kikkerlandje. Met de Buienrader kun je het weer op jouw locatie van de komende uren zien. Zo weet je snel genoeg of je nog even een paraplu moet kopen, of dat de korte broek aan kan! De app is wordt vooral gebruikt om te checken of er in jouw regio de komende uren nog een regenbui op komst is.

Prijs: gratis

 

Instagram: Instagram app 

Instagram is een fijne app om je foto’s mee te sharen. Eerst maak je een foto, daarna filter je die foto zodat het plaatje er nog mooier uitziet en vervolgens kun je de foto delen op de gewenste social media. Zo kun je je mooie foto direct tweeten naar al je followers, of de foto delen met je vrienden op Facebook.

Prijs: gratis 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden