Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Top 3 Witte Smartphones

Door ,

Een witte kerst zit er helaas niet in, maar witte mobieltjes zijn er genoeg. In de kersteditie van onze top 3 kijken we naar drie van de populairste witte smartphones. Dan kun je het kerstgevoel het hele jaar met je meedragen.

3. LG Optimus White

Hoewel het de laatste tijd vrij stil is rond LG, begon men het jaar goed met de release van de Optimus Black. Een Android-toestel dat vooral opviel door zijn bijzonder heldere 4 inch NOVA-touchscreen. Het toestel werd positief ontvangen en is ook nu nog zeker het bekijken waard. In juli lanceerde LG de witte  versie van dit toestel, geheel toepasselijk de Optimus White genoemd. Van binnen precies hetzelfde, van buiten lekker opvallend wit. Nou ja, opvallend: mocht het alsnog gaan sneeuwen, zorg dan dat je de Optimus White niet in de sneeuw laat vallen, voordat je hem niet meer terug kunt vinden.

Losse LG Optimus White verkrijgbaar vanaf: 315 euro

 

2. Samsung Galaxy S II

2011 was het jaar van de Samsung Galaxy S II. Het toptoestel won alle awards die tellen in de telecomwereld, het zette Samsung definitief op de kaart in smartphoneland, en is één van de bestverkochte toestellen van het jaar. Maar wist je dat de Galaxy S II nu ook in het wit verkrijgbaar is? Dit Android-toestel met een prachtig ontwerp werd oorspronkelijk enkel in 't zwart aangeboden, maar inmiddels is ook een witte Galaxy S II verkrijgbaar. Dat maakt één van de beste smartphones van 2011 alleen maar beter.

Ook andere smartphones van Samsung zijn sinds kort in het wit te verkrijgen. Niet alleen de oorspronkelijke Galaxy S wordt in het wit aangeboden, er is ook een witte Galaxy TXT, een witte Galaxy Ace, en een witte Galaxy S Plus. Eigenlijk gewoon een wit mobieltje in elke prijsklasse, dus wat voor budget je ook hebt: met Samsung kun je je smartphone altijd in het wit steken!

Losse Samsung Galaxy S II verkrijgbaar vanaf: 405 euro

1. Apple iPhone 4S

Maar de allerpopulairste witte smartphone, dat is toch echt Apple's iPhone 4S. De release eerder dit jaar van een witte iPhone 4 zorgde voor een ware hype, hoewel het enige verschil tussen het zwarte en witte model toch echt de kleur is. Van de iPhone 4S waren zowel de witte als zwarte editie beschikbaar bij de launch, wel zo handig.

Apple staat met de iPhone al jaren bovenaan de smartphonecharts, en daar is een reden voor: weinig toestellen zijn zo uitgebreid doch gebruiksvriendelijk als de iPhone. De 4S, die loopt op iOS5, is daar geen uitzondering op. iOS5 biedt je alles wat je nodig hebt in een smartphone: van stembesturing met Siri tot integratie met social networks als Facebook en Twitter. En mocht je toch niet kunnen vinden wat je zoekt, dan download je toch gewoon één van de ruim 500.000 iOS-apps, zoals WhatsApp, Angry Birds, of Cut the Rope?

Losse iPhone 4S verkrijgbaar vanaf: 599 euro

Fijne feestdagen!

Tot zover de laatste top 3 van 2011; in 2012 zijn we weer terug met een wekelijks overzicht van interessante, noemenswaardige, en opvallende mobiele telefoons. Namens het complete team van GSMinfo.nl wensen we jullie, de lezers, allemaal hele fijne feestdagen, en alvast een fantastisch 2012! Dat het maar een jaar vol geweldige nieuwe telefoons mag worden.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden