Vergelijk 3.050.164 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Volg het WK vrouwenvoetbal met deze handige apps

Achtergrond Volg het WK vrouwenvoetbal met deze handige apps
Door ,

Het Wereldkampioenschap vrouwenvoetbal gaat bijna van start. Om alle actie op de voet te volgen hebben we hier een lijstje met apps opgesteld zodat je geen seconde hoeft te missen.

De oranje leeuwinnen zijn er helemaal klaar voor. Als jij er ook klaar voor wil zijn dan kunnen we je aanraden om tenminste één van de apps uit dit lijstje op je smartphone te installeren. Welke app of apps is volledig afhankelijk van hoe jij het WK wil gaan volgen. 

NOS

De NOS zendt op televisie 31 wedstrijden uit maar als je een echte voetbalgek bent wil je natuurlijk alle wedstrijden zien. Dat kan met de NOS app. In de NOS-app, of op NOS.nl, kun je alle 50 wedstrijden live kijken. Naast de uitzendingen heeft de app ook een overzicht van het programma, de huidige stand per poule en je kunt na de wedstrijden de beste momenten per wedstrijd bekijken uit iedere hoek die je maar wil met NOS 360. Daarnaast krijg je ook gewoon het nieuws binnen in de app. Van wereldnieuws tot intervies met speelsters.

NOS

App name
 
Audio en video

Het laatste nieuws ontvang je met de app van de grootste onafhankelijke omroepstichting van Nederland. De NOS app brengt het beste van NOS.nl naar je smartphone. 

Play Store App Store

Flexvoetbal

Tijdens grote en kleine toernooien is het een leuk idee om met vrienden bij te houden wie als beste kan voorspellen hoe wedstrijden gaan verlopen. Dit kun je doen door samen een papieren poule in te vullen of door een uitgebreide spreadsheet op te stellen. Toch lijkt het ons handiger om hiervoor een app te downloaden. Zo heb je altijd overzicht op de poule, waar je ook bent. Bij Flexvoetbal hoef je alleen een account aan te maken, je vrienden toe te voegen en je kunt je poule invullen.

Flexvoetbal

App name
 
Games

Met Flexvoetbal kun je je voetbalpoules invullen en bijhouden. Nodig je vrienden uit en vergelijk de resultaten met elkaar.

Play Store App Store

FIFA Women's World Cup France 2019™ Official App

Zoals bij ieder toernooi heeft ook de FIFA een eigen app. Wanneer je de app installeert wordt er gevraagd wat jouw favoriete team is. Deze kan je invullen en later eventeel veranderen. Het is ook een optie om deze blanco te laten. In de app is een duidelijk overzicht van de pool-indelingen en een overzicht wie, wanneer, hoelaat tegen elkaar spelen. Je kunt er voor kiezen om meldingen aan te zetten voor alle teams of specifieke teams. Zo ben je overal en altijd direct op de hoogte van het WK nieuws. 

FIFA Women's World Cup France 2019™ Official App

App name
 
Nieuws

Ontvang notificaties, volg het WK nieuws en bekijk de verschillende groepen. Ben volledig op de hoogte van alles in en rond het WK damesvoetbal in Frankrijk. Nu alles bij elkaar in de officiële FIFA 2019 WK App.

Play Store App Store

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden