Vergelijk 3.067.587 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Klap op de vuurpijl: win een Sony Xperia XZ2 Premium!

Achtergrond Klap op de vuurpijl: win een Sony Xperia XZ2 Premium!
Door ,

Dit afgelopen jaar is GSMinfo.nl 10 jaar geworden en dat hebben we zeker gevierd. Toch is het feest nog niet helemaal afgelopen. We hebben het beste tot het laatst bewaard: de Sony Xperia XZ2 Premium. Dit toestel mogen we weg gaan geven van onze gulle Sony-vrienden.

We gaan met een knaller het jaar uit bij GSMinfo.nl. We hebben onze tiende verjaardag gevierd met vele prijzen verdeeld over meerdere maanden. We zijn bijna klaar met het uitdelen van traktaties maar zoals dat vaker het geval is, sluiten we af met een kanjer van een prijs. De laatste prijs die we deze verjaardag weg gaan geven is de Sony Xperia XZ2 Premium. De naam verraad het al een beetje, het is een steengoede smartphone, zeker wanneer je hem cadeau krijgt. Hieronder kun je onze review van het toestel lezen, dan heb je een beetje een idee waar we het over hebben.

Sony Xperia XZ2 Premium review

Sony Xperia XZ2 Premium review

1 okt 2018 - Een telefoon met 'Premium' in de naam moet wel heftig zijn. Op het eerste gezicht is dat ook zeker waar over de XZ2 voor staat. In deze review gaan we kijken hoe premium dit toestel daadwerkelijk is.

Belangrijkste specificaties Sony Xperia XZ2 Premium

  • 5,8 inch IPS LCD-display met een resolutie van 2160 bij 3840 pixels, 16:9 verhouding, HDR-ondersteuning en Corning Gorilla Glass 5 bescherming
  • Qualcomm Snapdragon 845 octa-core processor en Adreno 630 GPU
  • 6 GB werkgeheugen en standaard 64 GB intern geheugen (uitbreidbaar tot 400 GB)
  • 19- en 12-megapixel Motion Eye-camerasysteem met LED-flitser achterop, 13-megapixelselfiecamera met Display Flash aan de voorzijde
  • Komt geïnstalleerd met Android 8.0 Oreo
  • Stof- en waterdicht dankzij IP68 certificering

Hoe maak je kans?

Misschien wel de belangrijkste vraag van dit artikel is: hoe win je dan!? Je maakt kans om de Sony Xperia XZ2 Premium te winnen dooreen vraag voor ons te beantwoorden:

GSMinfo.nl is natuurlijk al geweldig, maar wat kunnen we doen om het nog geweldiger te maken?

We zien graag alle klachten, mits redelijk en constructief, binnenkomen op info@GSMinfo.nl. In verband met de feestdagen zetten we de deadline iets later dan die van eerdere acties. Je hebt tot 2019 om je reactie op te sturen. Dat wil zeggen dat alle reacties die voor de jaarwisseling binnen zijn deelnemen aan deze actie. 

Om iedereen ervan te overtuigen dat er ook daadwerkelijk iemand heeft gewonnen kunnen we je als winnaar vragen om een foto van jezelf en de prijs op te sturen ter publicatie. Als laatste voorwaarde hebben we nog dat je een postadres binnen de Nederlandse grenzen hebt, om het even wat makkelijker te maken. Succes met het leveren van (opbouwende) kritiek en namens iedereen bij GSMinfo.nl:

Fijne feestdagen en alvast een gelukkig 2019!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden