Vergelijk 3.067.587 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Fit op de foto? Win een Samsung-prijzenpakket!

Achtergrond Fit op de foto? Win een Samsung-prijzenpakket!
Door ,

Samsung houdt wel van een feestje. Laat het nou net zo zijn dat wij een feestje te vieren hebben. Samen met Samsung geven we een prijzenpakket weg, daarvoor hoef je alleen te laten zien dat je na het feestje ook weer fit kan worden.

Het nieuwe jaar komt eraan met alle goede voornemens van dien. Meer bewegen en fitter worden staat bij veel mensen hoog op het lijstje. Om fit te worden is het handig als je bij kunt houden hoe goed je bezig bent. Daarom hebben wij onder andere een Samsung Gear Fit Pro 2 om weg te geven. Als je na het sporten ook nog eens met muziek wil douchen maar niet zoveel moeite wil doen om alle apparatuur waterdicht te maken dan hebben we nog een presentje voor je. In hetzelfde pakket zit namelijk een waterdichte Samsung Level Slim Speaker. Verder zitten er nog een autolader in het pakket.

#FTW

Maar hoe win je dit pakket dan? Dat is vast de vraag waar je nu mee zit. Eigenlijk is het vrij simpel. Je hoeft ons alleen te laten zien dat je fit bezig bent. Stuur je meest sportieve selfie naar info@GSMinfo.nl en maak kans op het Samsung-prijzenpakket. 

Om iedereen ervan te overtuigen dat er ook daadwerkelijk iemand heeft gewonnen kunnen we je als winnaar vragen om een foto van jezelf en de prijs op te sturen ter publicatie. Als laatste voorwaarde hebben we nog dat je een postadres binnen de Nederlandse grenzen hebt, om het even wat makkelijker te maken voor onze pieten. Succes!

Deze actie loopt tot en met zaterdag 15 december, dan gaat de volgende actie van start!

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden