Vergelijk 2.717.335 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Win een Wiko! Rijm ons tot katzwijm!

Achtergrond Win een Wiko! Rijm ons tot katzwijm!
Door ,

GSMinfo zat te denken, wat we jullie zouden schenken. Een beter gedicht dan dit, is waar we ons op hebben gericht. Toen dat niet haalbaar bleek zijn we toch maar gezwicht. Een smartphone als cadeau, eigenlijk kan er niet veel mis met zo'n show.

Net als de goedheiligman, geven we graag weg wat helpen kan. Een nieuw skateboard of een fiets, dat leek ons eigenlijk niets. We houden het bij onze leest, daarvan weten we het meest. Dan hebben we het natuurlijk over de slimme telefoon, daarmee vermijden we ieders hoon. In plaats van een yo-yo, geven we een Wiko View2 Pro. Ieder die wil winnen, hoeft slechts een gedicht te verzinnen. Kun jij dichten als de Rijmpiet? Schroom dan vooral niet.

Belangrijkste specificaties van de Wiko View2 Pro

  • Groot 6 inch beeldscherm met 19:9-beeldverhouding
  • Snapdragon 450-processor, bijgestaan door 4GB werkgeheugen
  • 16- en 8-megapixelcameracombi aan de achterkant, 16-megapixelselfiecamera
  • 64GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • Draait op Android 8.0 Oreo
  • Vingerafdrukscanner

Wiko View2 Pro review

Wiko View2 Pro review

20 jun 2018 - De Wiko View2 Pro is een bijzonder toestel door zijn unieke scherm en scherpe prijs. Is het alleen pracht en praal aan de buitenkant, of kan hij ook bergen met werk verzetten? In deze review leggen we het vuur aan de schenen van de Wiko View2 Pro.

Hoe win je?

Even alle flauwekul opzij. Je maakt kans om de Wiko View2 Pro te winnen door ons een gedicht te sturen van minimaal 8 regels en maximaal 25. Laat je fantasie de vrije loop en verras ons met je meest geïnspireerde rijmelarij. Dit gedicht kun je opsturen naar info@GSMinfo.nl. Om iedereen ervan te overtuigen dat er ook daadwerkelijk iemand heeft gewonnen kunnen we je als winnaar vragen om een foto van jezelf en de Wiko op te sturen ter publicatie. Als laatste voorwaarde hebben we nog dat je een postadres binnen de Nederlandse grenzen hebt, om het even wat makkelijker te maken voor onze pieten. Succes!

Deze actie loopt tot en met zaterdag 8 december, dan gaat de volgende actie van start!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden