Vergelijk 3.075.313 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Live is Life! Win een HTC met je mooiste stilleven

Achtergrond Live is Life! Win een HTC met je mooiste stilleven
Door ,

Bij GSMinfo.nl houden we nogal van fotografie. Jij hopelijk ook want met je foto's kun je een mooie prijs winnen komende week. Ben jij wel toe aan een nieuwe smartphone? Lees dan hieronder hoe je kans maakt.

Wanneer we foto's van huisdieren willen zien kijken wel wel op Instagram of Facebook. Deze week zijn we op zoek naar stillevens, en dat hebben we niet zomaar uit de lucht geplukt. We hebben, net als eerdere weken, weer een mooie prijs te vergeven. HTC is zo aardig geweest om een HTC U11 Life beschikbaar te stellen om ter ere van onze verjaardag als traktatie weg te geven. Met het maken van een foto neem je een stilstaande opname van het leven, vandaar deze actie.

Belangrijkste HTC U11 Life specificaties

  • Snapdragon 630-chipset in combinatie met 3 GB werkgeheugen
  • 5,2 inch-beeldscherm met Full HD-resolutie
  • 16-megapixelcamera achterop met 4K-videomodus en 16-megapixel selfiecamera
  • Android 8.0 Oreo
  • HTC Edge Sense

HTC U11 Life review

HTC U11 Life review

23 nov 2017 - De HTC U11 Life is de nieuwste middenklasser van HTC die sinds kort bij ons in de schappen ligt. Met zijn glimmende jasje is het een opvallende verschijning. Maar weet hij zich ook staande te houden tussen de concurrentie? Of is het alleen maar pracht en praal? Het antwoord vind je in deze review.

Winnen

Maar hoe kun je die HTC U11 Life dan winnen? Nou eigenlijk hebben we het al wel een beetje verraden. Om kans te maken op het toestel hoef je niet zo heel veel te doen. Je maakt simpelweg een foto van een stilleven met je smartphone. Deze foto stuur je dan, onbewerkt, naar info@GSMinfo.nl met daarbij vermeld met welke smartphone de foto is gemaakt. De jury die onze redactie is zal er dan de mooiste uitpikken. Als je dan toch bezig bent, Like even onze Facebook-pagina, wel zo gezellig. Om iedereen ervan te overtuigen dat er ook daadwerkelijk iemand heeft gewonnen kunnen we je als winnaar vragen om een foto van jezelf en de HTC op te sturen ter publicatie.

De actie loopt tot en met 24 november 2018. Op diezelfde dag gaat onze volgende actie tevens in!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden