Vergelijk 3.109.921 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Honor Play winnen? Zo doe je mee!

Achtergrond Honor Play winnen? Zo doe je mee!
Door ,

Wil jij een Honor Play winnen? Dat schikt, want wij geven er toevallig net eentje weg. Lees in dit artikel wat je precies moet doen om kans te maken op deze prachtige, roze telefoon.

GSMinfo.nl bestaat nog steeds 10 jaar, en we geven nog steeds dingen weg! Dit keer is het niet een Wiko View MAX, accessoirepakket van Apple of een Xiaomi Mi A2, maar een Honor Play. Dat is een behoorlijk vlotte smartphone, waarvan we stiekem een beetje moeite hebben om hem weg te geven. Dat heeft te maken met dat het een heel fijn toestel is, maar ook met de kleur: deze Honor Play is roze.

Hoe win ik?

Omdat wij op de redactie wel een beetje klaar zijn met al die inwisselbare zwarte smartphones is het dan ook elke keer weer een opluchting als een fabrikant voor een leuke kleur kiest. Het is dan wel niet de Roze Week, maar we gaan dus wel een mooie roze telefoon weggeven. Eentje waar je ook nog eens uitstekend games op kan doen, want daar heeft Honor de Play helemaal op ingericht.

Honor Play review

Honor Play review

11 okt 2018 - Honor richt zich met de Honor Play op de gaming community. Met een strak en slank design, forse batterij, retesnelle processor en bijzonder geluidssysteem wil het Chinese techbedrijf de harten van gamers veroveren. Zijn deze ingrediënten voldoende? Dat lees je in deze review.

Hoe kan je deze Honor Play winnen? Dat is wederom erg simpel. Maak je meest roze foto, en stuur deze op naar info@gsminfo.nl. Uit de inzendingen kiezen wij dan een gelukkige winnaar. Creativiteit wordt aangemoedigd bij het maken van de foto, dus leef je vooral uit. Daarnaast is het ook een vereiste dat je onze Facebook-pagina liket. Die vind je hier. Mail de foto uiterlijk 10 november naar ons toe en dan hoor je zo snel mogelijk of je hebt gewonnen. Om iedereen ervan te overtuigen dat er ook daadwerkelijk iemand heeft gewonnen kunnen we je als winnaar vragen om een foto van jezelf en de Honor Play op te sturen ter publicatie.

Honor Play

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden