Vergelijk 3.474.247 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Wil jij een smartphone winnen? Lees hier hoe!

Achtergrond Wil jij een smartphone winnen? Lees hier hoe!
Door , - 3 reacties

Zoals we eerder hebben aangekondigd is GSMinfo.nl dit jaar 10 jaar oud geworden. Ongeveer een maand geleden hebben we ons feestje gevierd en vanaf dit weekend gaan we dat feestje met onze lezers delen.

Bij een verjaardag horen cadeautjes en traktaties. Verschillende fabrikanten hebben ons geholpen door ons van cadeautjes te voorzien, die cadeautjes gaan wij weggeven in de vorm van traktaties. Over de loop van de komende maanden zullen we iedere zaterdag een nieuw cadeautje onthullen met daarbij een aantal manieren hoe dat cadeautje te winnen valt. Om deze maandenlange actie van start te laten gaan beginnen we MAXimaal.

Het cadeautje waarmee we het spits afbijten is een MAXimale smartphone. De Wiko View Max delen we graag uit aan de winnaar. Maar er zit nog meer in het pakketje. Bij de Wiko View Max geven we ook een passende screenprotector van gehard glas, zodat je niet zomaar het scherm breekt of krast. Daarnaast krijg je ook nog een kabeltje van Belkin erbij, daarmee ben je zeker goed uitgerust om met het nieuwe toestel aan de slag te gaan.

Hoe win ik?

Zoals bij iedere weggeefactie is het natuurlijk van belang om te weten hoe dat cadeautje kan worden gewonnen. Omdat het scherm van de View Max zo groot is en het toestel meer dan genoeg uithoudingsvermogen heeft dankzij de accu met een capaciteit van 4000 mAh kun je er makkelijk en prettig mediacontent op bingen. Wat jij kunt doen om te winnen is het maken van een foto, hoe ludieker hoe beter, van het apparaat waarop je momenteel mediacontent aan het streamen bent. Deze foto mag naar info@GSMinfo.nl. Daarnaast is het ook een vereiste dat je onze Facebook-pagina liket. Laat ons ook weten waar jij naar op zoek bent wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe smartphone. Degene met de leukste foto krijgt het pakketje in een mooi deep bleen tasje opgestuurd. Succes!

Hoe te winnen

  • Like de Facebook-pagina van GSMinfo.nl
  • Stuur een mailtje met bijgevoegd een ludieke foto van het apparaat waarop jij je media tot je neemt naar info@GSMinfo.nl
  • Laat ons weten waar jij het meest op let bij het uitzoeken van een nieuwe smartphone

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden