Vergelijk 4.156.615 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

GSMinfo.nl viert feest! Vier jij met ons mee?

Achtergrond GSMinfo.nl viert feest! Vier jij met ons mee?
Door , - 1 reactie

GSMinfo.nl is jarig! Bij een feestje horen natuurlijk cadeautjes. Samen met een hele berg fabrikanten mogen we een boel mensen trakteren. Hoe kun jij een cadeautje winnen? Hou daarvoor GSMinfo.nl goed in de gaten!

Vandaag vieren we onze verjaardag, we worden alweer 10 jaar oud!. OMG! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Al 10 jaar lang is GSMinfo.nl druk in de weer met het vergelijken van smartphones en smartphoneprijzen om ervoor te zorgen dat consumenten de beste deals weten te vinden. 10 jaar is een forse leeftijd in smartphonejaren dus daar hoort een feestje bij. Later deze maand hebben we dan ook een flinke traktatie, of zeg maar gerust traktaties.

giphy

We gaan onze verjaardag groots vieren met veel prijzen. Binnenkort maak je iedere week kans om één van die prijzen te winnen. Per prijs zul je iets anders moeten doen om kans te maken, het is dus aan te raden om GSMinfo.nl goed in de gaten te houden... Wij vieren vandaag alvast ons feestje en binnenkort, heel binnenkort, gaan we trakteren. Als tip kunnen we al wel delen dat het geen kwaad kan om je in te schrijven op onze nieuwsbrief, ons te liken op Facebook en ons te volgen op Instagram en Twitter. Ten slotte geldt; kennis is macht.

Blijf GSMinfo.nl goed in de gaten houden!

We kunnen helaas nog niet verklappen wat er zich allemaal in onze grabbelton bevindt. Maar we kunnen wel loslaten dat we het bijna jammer vinden dat we de prijzen moeten verloten en dat we ze niet zelf mogen houden. Aan de andere kant willen we graag ons verjaardagsfeestje met anderen vieren en vandaar dat we met mega veel plezier pakketjes versturen. We zullen zo snel mogelijk meer duidelijkheid verschaffen, maar eerst: FEEST!

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden