Vergelijk 4.173.977 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

iOS 12: Weer een tikje beter

Achtergrond iOS 12: Weer een tikje beter
Door ,

Gisteren heeft Apple in San José het Worldwide Developers Conference (WWDC) gehouden. In tegenstelling tot eerdere jaren zijn er geen smartphones of andere hardware verschenen. Dit jaar ging het echt om de ontwikkelaars.

Die ontwikkelaars hebben een flinke portie software voor hun snoet gekregen. iOS 12 krijgt, uiteraard, een paar updates om het besturingssyteem naar de toekomst te tillen. Er zijn veel kleine dingetjes aangekondigd die samen een waardige update van iOS vormen. Het belangrijkste nieuws dat gisteren is bekendgemaakt is misschien wel dat alle apparaten die nu draaien op iOS 11 ook de update krijgen naar iOS 12. Er zijn dus geen smartphones en tablets die met deze update in de steek worden gelaten.

Siri Shortcuts

Misschien wel de meest interessante  update is die van spraakassistent Siri. Waar het bij andere assistenten zo gaat dat de fabrikant de assistent verbetert, pakt Apple dit anders aan. Omdat het uiteindelijk gaat om het gebruiksgemak van de consument kan deze vanaf iOS 12 zelf opdrachten aan Siri toevoegen om de ervaring te verbeteren. Als je nu iets mist aan Siri kun je dat probleem dus binnenkort vrij eenvoudig zelf oplossen.

‘iOS 12 in het teken van stabiliteit en prestatieverbeteringen’

‘iOS 12 in het teken van stabiliteit en prestatieverbeteringen’

31 jan 2018 - Het duurt nog wel even voordat iOS 12 wordt gepresenteerd, maar nu al horen we de eerste geruchten voorbijkomen. Anonieme bronnen melden dat het besturingssysteem niet in het teken staat van nieuwe features. In plaats daarvan richt Apple haar pijlen op het verbeteren van de algehele stabiliteit en het implementeren van prestatieverbeteringen.

Memoji

Een kleine maar wel geinige aanpassing is de Memoji, een uitbreiding op de bestaande Animoji. Met de Memoji kun je van je eigen gezicht een Animoji maken. Daarna kun je op je eigen hoofd gekke hoofddeksels en brillen zetten naar eigen smaak. Naast dat je jezelf in je smartphone kunt gaan stoppen verandert er nog iets. De iPhones gaan namelijk ook je tong herkennen, zo wordt de ervaring wel heel compleet.

FaceTime

De derde uitbreiding is er een waarvan je nog niet wist dat je erom stond te springen. Het wordt mogelijk om met meer mensen tegelijkertijd te facetimen. Dan gaat het niet over 4 of 5 mensen tegelijkertijd, maar tot maar liefst 32 mensen kunnen tegelijkertijd in beeld komen. Dat klinkt misschien een beetje overweldigend maar het kan bijzonder handig zijn. Vergaderingen over waar jullie gaan eten of over wat iedereen aandoet naar het volgende verkleedfeestje.

De plannen voor iOS 12 zijn nu openbaar gemaakt maar dat wil niet zeggen dat we er zomaar mee aan de slag kunnen. De kans is groot dat iOS 12 in september officieel naar iPhones komt. Het is echter wel mogelijk om nu al een betá-versie te installeren, maar die is waarchijnlijk niet heel stabiel. Mocht je echt niet kunnen wachten dan raden we aan om een tiental back-ups te maken in de iCloud en in iTunes op je computer. Daarna kun je hier vinden hoe het in zijn werk gaat, als je durft.

Apple iPhone X beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Tele2 24 mnd - 5000 € 39,00 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 2000 € 39,00 € 0,- Bekijken
KPN 24 mnd 150 2000 € 67,00 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd onbeperkt 40000 € 62,00 € 16,00 Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 28,00 € 249,00 Bekijken
Telfort 24 mnd 150 10000 € 52,50 € 0,- Bekijken
Ben 24 mnd 300 7000 € 48,00 € 66,00 Bekijken
Alle Apple iPhone X aanbiedingen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden