Vergelijk 3.075.313 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Maak nu kans op een Alcatel A5 LED!

Achtergrond Maak nu kans op een Alcatel A5 LED!
Door ,

Het donkere seizoen is aangebroken, maar niet bij GSMinfo.nl! In deze donkere tijd van het jaar komen we wat licht brengen, letterlijker dan je misschien zou denken. Je kunt namelijk een smartphone winnen met wel heel veel 'shine'.

Dit toestel schittert als een ster in het duister en binnenkort hangt deze misschien wel bij jou in de boom. Wij gaan namelijk de Alcatel A5 LED weggeven! Onze Pieter omschreef het als een disco op je telefoon. De Alcatel A5 LED is een Android-smartphone dat haast alle kunstjes wel kan, en dan nog wat extra's heeft. De achterkant van deze telefoon is voorzien van maar liefst 35 led-lampjes die in verschillende patronen te programmeren zijn. Het toestel heeft bovendien een accu met een capaciteit van 2800 mAh, de ledjes achterop verbruiken trouwens haast geen stroom.

Belangrijkste specificaties van de Alcatel A5 LED

  • 5,2 inch IPS LCD-scherm met 720 bij 1280 pixels
  • Zelf instelbare led-cover op de achterkant met 35 ledjes
  • MediaTek MT6753-chipset, bijgestaan door 2 GB werkgeheugen
  • 16 GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • 8-megapixelcamera achterop, 5-megapixelcamera voorop
  • Verwijderbare 2800 mAh batterij

Alcatel A5 LED review

Alcatel A5 LED review

24 aug 2017 - De Alcatel A5 LED is een opvallende telefoon, die zijn gelijke niet kent. Maar is het ook een goede smartphone? Dat nemen we in deze review uitgebreid onder de loep.

De lichtbak op de achterkant kan een F voorbij laten zweven wanneer je een Facebook-melding binnen hebt of een W wanneer je een WhatsApp-bericht krijgt. Dit soort led-acties zijn allemaal te programmeren op het toestel zelf. De thema's op het toestel zijn ook in te stellen aan de hand van de kleuren die je met de camera vastlegt.

Alcatel A5 LED

Hoe win je?

Dan komt de hamvraag van vandaag: hoe win jij dit toestel? Dat is eigenlijk heel simpel. Deel op onze Facebook-pagina je beste foto van een goed versierde kerstboom of van spetterend vuurwerk. Zorg ervoor dat deze foto voor 5 januari bij ons op Facebook staat om kans te maken op de Alcatel A5 LED. Wij kunnen haast niet wachten op jullie originele en zelfgemaakte foto's van schitterende lampjes en spetterend vuurwerk!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden