Vergelijk 3.443.848 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Ovi Mail onder de loep

Door , - 1 reactie

Nokia Ovi Mail is de e-mail functie van de Finse telecomproducent. Het geniet echter nog niet zoveel bekendheid als e-mail functies als Gmail. Daarom zocht onze redactie uit hoe Ovi Maps eruit ziet op verschillende toestellen!

E-mailen is niet meer weg te denken in de telecomwereld. Nagenoeg alle telecomproducenten hebben toestellen in hun assortiment die deze functie ondersteunen. Zo ook Nokia, zij zijn een van de weinige telecomproducenten met een eigen e-mail interface: Ovi Mail. Omdat we Gmail en de email van Windows allemaal wel kennen, behoeven deze verder geen uitleg. Nokia Ovi Mail is echter wat onbekender, daarom zocht de redactie van GSMinfo.nl voor je uit hoe duidelijk het interface is.

Allereerst; wat krijg je bij het gebruik maken van deze e-mail functie:

  • Een persoonlijk e-mail adres: jouwnaam@ovi.com
  • Snel te bereiken mobiele e-mail toegang
  • Intuïtieve, eenvoudige en elegante interface
  • 1 GB geheugencapaciteit
  • Geavanceerde spam- en anti-virusfunctie

Het versturen van e-mails is natuurlijk een belangrijke functie. Bij een Nokia N900 kan dit middels een QWERTY-toetsenbord. Toestellen als de 5800 XpressMusic moeten dit echter met een touchscreen doen. Dit ziet er ongeveer zo uit:

Nokia Ovi Mail

Bij moderne toestellen als de Nokia X6 is onderstaand beeld het vervolgscherm, hier kunnen dus contactpersonen ingevoerd worden met eventuele Cc's en Bcc's.

Nokia Ovi Mail

De inbox is natuurlijk ook zeer belangrijk. Niets is vervelender dan een onoverzichtelijke interface, Nokia zelf zegt dat deze zeer handig is ingericht. In deze video is te zien hoe het eruit ziet op de Nokia 5310 XpressMusic en hoe de functie werkt op de pc: 

De email-functie blijkt dus op allerlei toestellen te werken. De afbeeldingen en video bewijzen dat deze e-mail functie niet onder hoeft te doen voor gerenommeerde namen als Gmail. Ben je overtuigd van de kwaliteit van Nokia Ovi mail?

Klik dan hier voor alle Nokia toestellen!

 

 

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden