Vergelijk 2.615.699 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Overzicht: GSMinfo.nl op Mobile World Congress 2017

Achtergrond Overzicht: GSMinfo.nl op Mobile World Congress 2017
Door ,

Deze week vindt het Mobile World Congress plaats. Tijdens het grootste mobiele techevenement ter wereld kondigen diverse fabrikanten onder andere nieuwe vlaggenschepen en toestellen aan. GSMinfo.nl is er weer bij en houdt je ook dit jaar op de hoogte.

Eind februari vindt jaarlijks een bijzonder techevenement plaats. Het Mobile World Congress gaat dit jaar 27 februari van start en speelt zich ook dit jaar weer in Barcelona af. Fabrikanten zoals LG, Huawei en Sony zullen in de loop van de komende dagen verschillende vlaggenschepen presenteren. Verder komen ook smartphonemakers zoals Wiko, Alcatel en Samsung naar het MWC. HMD Global gaat nadat het Finse bedrijf zijn stempel op de Chinese markt heeft gezet ook smartphones in Nederland uitbrengen. 

Mobile World Congress

Naast de vele andere journalisten en reporters is ook GSMinfo.nl dit jaar weer op de beurs te vinden. We zijn de komende dagen dan ook druk in de weer om de laatste nieuwtjes voor je te verzamelen. Daarnaast bekijken we ter plaatste de nieuw gepresenteerde smartphones en proberen nog wat informatie los te peuteren waar het even kan. Het gaat dit jaar weer een drukke beurs worden. Opvallend is dat Samsung dit jaar hoogstwaarschijnlijk geen vlaggenschip gaat presenteren. 

Belangrijkste nieuws

Nieuw gepresenteerde vlaggenschepen

Hands-on artikelen

Overige nieuwe smartphones

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden