Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vodafone Voordeel 30

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het Vodafone Voordeel 30 abonnement.
240 belminuten of SMS’jes, internetbundel niet mogelijk.
Dit abonnement wordt niet langer aangeboden door Vodafone. Bekijk actuele Vodafone abonnementen.

Informatie over Vodafone Voordeel 30

Het Vodafone Voordeel 30 abonnement is een bundel voor de fanatieke beller en/of sms'er. Stuur jij dagelijks een hoop berichtjes, of bel je graag? Dan is het Voordeel 30 abonnement iets voor jou. Mocht je toch wat minder in de weer zijn met het sms'en en bellen heb je het Voordeel 25 abonnement. Voor de echte veelgebruiker is er ook het Voordeel 40 abonnement.

Abonnement

Bij deze bundel kun je in totaal 240 sms'jes of belminuten per maand gebruiken. Je betaalt geen starttarief, waardoor je flink op je belminuten bespaart. Omdat het niet vast staat of je nu 240 minuten belt of het bellen en sms'en allebei juist evenveel gebruikt is dit een uitermate handig abonnement.

Uitbreiding

Het Voordeel 30 is een basisabonnement, wat je door middel van de Blox Voordeelbundels kunt uitbreiden. Zo kunnen de fanatieke sms'ers bijvoorbeeld het Zorgeloos SMS-pakket aan hun abonnement toevoegen, waarbij je 1000 sms'jes per maand extra kunt versturen. Ook kun je je abonnement aanpassen als je op reis gaat, met bijvoorbeeld de Internet op Alles-in-1 op Reis bundel, waarmee je 35 MB per dag kunt verbruiken in het buitenland.

Contract

Het Voordeel 30 abonnement sluit je af voor 2 jaar, en is daarna gemakkelijk te verlengen via internet, als je dit wilt natuurlijk. De aansluitkosten bedragen eenmalig €30,- en het abonnement wordt gratis bij je thuis bezorgd.

 

Vergelijkbaar met Vodafone Voordeel 30

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden