Vergelijk 2.374.312 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vodafone Voordeel 15

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het Vodafone Voordeel 15 abonnement.
60 belminuten of SMS’jes, internetbundel niet mogelijk.
Dit abonnement wordt niet langer aangeboden door Vodafone. Bekijk actuele Vodafone abonnementen.

Informatie over Vodafone Voordeel 15

Het Vodafone Voordeel 15 abonnement is (uiteraard) een voordelig abonnement voor mensen die niet al teveel bellen en/of sms'en. Als je niet teveel wilt betalen voor je abonnement is het Voordeel 15 abonnement zeker wat voor jou. Voor de mensen die meer gebruik maken van deze diensten is er ook het Voordeel 20 abonnement of het Voordeel 25 abonnement.

Abonnement

Voor een klein bedrag krijg je bij dit abonnement 60 belminuten of sms'jes. Dit is ideaal voor als je de ene maand meer wilt bellen, en de andere maand meer wilt sms'en. Je betaalt geen starttarief, waardoor je bespaart op je tegoed.

Uitbreiding

Dankzij de Blox Voordeelbundels kun je je abonnement gemakkelijk wijzigen. Zo kun je het Zorgeloos SMS-pakket aanzetten als je veel wilt sms'en, en als dit niet meer het geval is kun je het ook gemakkelijk weer wijzigen. Daarnaast kun je ook voordelig bellen en sms'en in, en naar het buitenland met bijvoorbeeld de Voordeel naar Buitenland-bundel of met het Voordeel op Reis-pakket.

Contract

Dit abonnement sluit je voor 2 jaar af, en je betaalt eenmalig €30,- aansluitkosten. Het abonnement wordt gratis bezorgd en nummerbehoud is mogelijk.

Vergelijkbaar met Vodafone Voordeel 15

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden