Vergelijk 3.032.890 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vodafone Start M

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het Vodafone Start M abonnement.
500 MB data, 150 belminuten, onbeperkt sms'en

Populaire telefoons bij Vodafone Start M

Alle mobiele telefoons met Vodafone Start M

Informatie over Vodafone Start M

Het Vodafone Start M is voor de smartphonegebruiker die graag voordelig belt en daarnaast een beetje gebruik maakt van internet. Overigens krijg je er wel onbeperkt SMS én MMS bij, een leuke bonus. Toch behoefte aan wat meer internet op je smartphone? Kijk dan eens naar het Vodafone Start L abonnement. Dat abonnement heeft een grotere databundel naast de 150 beschikbare belminuten, maar is daardoor ook wel wat duurder. Wil je nóg meer data? Wellicht is het Vodafone RED abonnement dan wat voor jou. Dan krijg je ook een onbeperkt aantal belminuten.

Abonnement

Voor dit bedrag krijg je de beschikking over 150 belminuten en een onbeperkt aantal SMS'jes. Omdat dat niet heel veel is, betaal je gelukkig ook niet erg veel. Je bundel gaat helaas maar 1 maand mee, je mag het niet opgemaakte tegoed dus niet meenemen naar de volgende maand. Je krijgt ook een 500 MB grote internetbundel erbij.

Overigens heeft Vodafone ook een 4G+-netwerk, dat maar liefst snelheden haalt tot 225 Mbps. Daar kan je ook gebruik van maken met Start M, mits je telefoon het natuurlijk ondersteunt. Overigens kunnen we ons voorstellen dat je daar met een datalimiet van 500 MB zo doorheen brandt, dus een grotere databundel kan een goede optie zijn.

Wel of geen smartphone

Je kan het Vodafone Start M-abonnement los of in combinatie met een smartphone afsluiten. Als je voor een smartphone kiest, heb je twee keuzes: per maand betalen voor je toestel of de smartphone in één keer betalen. Kies je voor de laatste optie, dan zijn je maandkosten natuurlijk wel wat lager.

Voordeelbundels

Standaard staat de Alles-in-1 op Reis dagbundel uit. Met deze bundel is het goedkoper is om je smartphone in het buitenland te gebruiken. Voor 2 euro per dag kun je dan 50 minuten bellen, 50 minuten gebeld worden, 50 sms'jes sturen en 50 MB data gebruiken in alle Voordeellanden van Vodafone. Om die bundel te gebruiken hoef je geen enkele moeite te doen: zodra je in het buitenland bent wordt deze automatisch geactiveerd wanneer je internet gebruikt of iemand belt. Je kunt ook kiezen voor de Alles-in-1 Op Reis XL-dagbundel. Dan krijg je 125 MB's, 125 minuten en gebeld worden, en 125 sms'jes voor 4 euro per dag.

Als je niet buiten je bundel wil internetten, kan je ook een voordeelbundel voor onbeperkt internet instellen. Dat kost niks, maar je maakt wel gebruik van een ernstig gereduceerde snelheid van 64 kbps. Daarmee kan je geen video's streamen, maar WhatsAppen kan prima. Deze Blox Beperkt Internet staat niet standaard aan, maar is wél handig om te activeren als je niet tegen extra kosten wil aanlopen.

Belangrijkste voordelen

  • 150 minuten en sms'jes
  • Gebruikmaken van het razendsnelle 4G én 4G+
  • Zeer scherpe prijs
  • Gratis onbeperkt internet met snelheid van 64 kbps

Contract

Je kan een Vodafone Start M afsluiten voor 1 of 2 jaar. Dan mag je ook een toestel uitzoeken. De aansluitkosten bedragen 25 euro, maar vaak zijn er kortingen waarbij een deel of het hele bedrag wordt kwijtgescholden. Je kan een toestel krijgen bij je abonnement, maar het verschilt per toestel hoeveel het bedrag dat je per maand betaalt omhoog gaat.

Vergelijkbaar met Vodafone Start M

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden