Vergelijk 3.023.953 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vodafone RED Super

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het Vodafone RED Super abonnement.
20 GB data, onbeperkt bellen en sms'en

Populaire telefoons bij Vodafone RED Super

Alle mobiele telefoons met Vodafone RED Super

Informatie over Vodafone RED Super

Het Vodafone RED abonnement is voor de smartphonegebruiker die graag onbeperkt belt, maar ook flink wat internet gebruikt en/of gebruik wilt maken van het 4G-netwerk. Daarnaast krijg je er ook nog eens onbeperkt SMS én MMS bij, een leuke bonus. Gebruik je iets minder MB's? Kijk dan eens naar het Vodafone RED abonnement of het Vodafone RED Essential abonnement. Beide abonnementen hebben niet zo'n indrukwekkende databundel als het Super-abonnement, maar zijn daardoor ook wel wat goedkoper. Wil je nóg meer data? Wellicht is het Vodafone Black abonnement dan wat voor jou.

Abonnement

Bij dit abonnement krijg je de beschikking over een onbeperkte hoeveelheid belminuten en SMS'jes. Erg handig als je een mobiele grootverbruiker bent. Bij dit abonnement draait het echter om de databundel, die met een gerust hart enorm genoemd mag worden. Bij Vodafone RED Super is die namelijk 12 GB groot. Je bundel gaat helaas maar 1 maand mee, je mag het niet opgemaakte tegoed dus niet meenemen naar de volgende maand. Gelukkig is je 4G-internetsnelheid 150 Mbps, dus je kan de internetsnelheid er niet van de schuld geven dat je niet je complete bundel hebt kunnen gebruiken.

Overigens heeft Vodafone ook een 4G+-netwerk, dat maar liefst snelheden haalt tot 225 Mbps. Daar kan je ook gebruik van maken met Red Super, mits je telefoon het natuurlijk ondersteunt. Daarnaast krijg je de eerste drie maanden onbeperkt data. In de eerste drie maanden hoef je je dus niet te houden aan de 12 GB grote datalimiet. Een fijne geruststelling, maar raak in die eerste maanden niet al te verslaafd aan data, want voor je het weet zit je over je limiet heen in de maanden erna.

Wel of geen smartphone

Je kan het Vodafone RED Super abonnement los of in combinatie met een smartphone afsluiten. Als je voor een smartphone kiest, heb je twee keuzes: per maand betalen voor je toestel of de smartphone in één keer betalen. Kies je voor de laatste optie, dan zijn je maandkosten natuurlijk wel wat lager.

Voordeelbundels

Standaard is de Alles-in-1 op Reis dagbundel al aangezet voor je door Vodafone, waarmee het goedkoper is om je smartphone in het buitenland te gebruiken. Voor 2 euro per dag kun je dan 50 minuten bellen, 50 minuten gebeld worden, 50 sms'jes sturen en 50 MB data gebruiken in alle Voordeellanden van Vodafone. Om die bundel te gebruiken hoef je geen enkele moeite te doen: zodra je in het buitenland bent wordt deze automatisch geactiveerd wanneer je internet gebruikt of iemand belt. Je kunt ook kiezen voor de Alles-in-1 Op Reis XL-dagbundel. Dan krijg je 125 MB's, 125 minuten en gebeld worden, en 125 sms'jes voor 4 euro per dag.

Als je een tablet hebt, heeft Vodafone ook nog een interessante voordeelbundel voor je, die je bij RED Super er gratis bijkrijgt. Wil je ook op die tablet gebruikmaken van je databundel en bijbehorende internetsnelheid? Vodafone geeft je een tweede SIM die je in je tablet kan stoppen. Dubbel genieten, maar wel eenvoudig uit dezelfde bundel.

Belangrijkste voordelen

  • Onbeperkt sms'en en bellen
  • Gebruikmaken van het razendsnelle 4G én 4G+
  • Zeer grote databundel van 12 GB
  • Gratis tweede sim voor in je tablet

Contract

Je kan een Vodafone RED Super-abonnement afsluiten voor 1 of 2 jaar. Dan mag je ook een toestel uitzoeken. De aansluitkosten bedragen 25 euro, maar vaak zijn er kortingen waarbij een deel of het hele bedrag wordt kwijtgescholden. Je kan een toestel krijgen bij je abonnement, maar het verschilt per toestel hoeveel het bedrag dat je per maand betaalt omhoog gaat.

Vergelijkbaar met Vodafone RED Super

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden