Vergelijk 3.050.164 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vodafone RED Essential

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het Vodafone RED Essential abonnement.
3 GB data, onbeperkt bellen en sms'en

Populaire telefoons bij Vodafone RED Essential

Alle mobiele telefoons met Vodafone RED Essential

Informatie over Vodafone RED Essential

Het Vodafone RED Essential abonnement is voor de smartphonegebruiker die vooral onbeperkt wil bellen, maar ook af en toe wat op wil zoeken op internet. Daarnaast krijg je er ook nog eens onbeperkt SMS en MMS bij, een leuke bonus. Ben je een fervente internetgebruiker en zit je meer dan sporadisch op het web? Kijk dan eens naar het Vodafone RED abonnement. Daar krijg je een bak meer data en hou je het onbeperkte bellen en sms'en van RED Essential.

Abonnement

Voor dit bedrag krijg je de beschikking over een onbeperkte hoeveelheid belminuten en SMS'jes. Erg handig als je een mobiele grootverbruiker bent. Uiteraard is het abonnement ook voorzien van een internetbundel. Bij Vodafone RED Essential is die 1,5 GB groot. Je bundel gaat helaas maar 1 maand mee, je mag het niet opgemaakte tegoed dus niet meenemen naar de volgende maand. Gelukkig is je 4G-internetsnelheid 150 Mbps, wat in vrijwel alle gevallen rap genoeg is.

Overigens heeft Vodafone ook een 4G+-netwerk, dat maar liefst snelheden haalt tot 225 Mbps. Mits je mobiele telefoon dat natuurlijk ondersteunt. Daarnaast krijg je de eerste drie maanden onbeperkt data. In de eerste drie maanden hoef je je dus niet te houden aan de 5 GB grote datalimiet. Een fijne geruststelling, maar raak in die eerste maanden niet al te verslaafd aan data, want voor je het weet zit je over je limiet heen in de maanden erna.

Wel of geen smartphone

Je kan het Vodafone RED Essential-abonnement los of in combinatie met een smartphone afsluiten. Als je voor een smartphone kiest, heb je twee keuzes: per maand betalen voor je toestel of de smartphone in één keer betalen. Kies je voor de laatste optie, dan zijn je maandkosten natuurlijk wel wat lager.

Voordeelbundels

Standaard is de Alles-in-1 op Reis dagbundel al aangezet voor je door Vodafone, waarmee het goedkoper is om je smartphone in het buitenland te gebruiken. Voor 2 euro per dag kun je dan 50 minuten bellen, 50 minuten gebeld worden, 50 sms'jes sturen en 50 MB data gebruiken in alle Voordeellanden van Vodafone. Om die bundel te gebruiken hoef je geen enkele moeite te doen: zodra je in het buitenland bent wordt deze automatisch geactiveerd wanneer je internet gebruikt of iemand belt. Je kunt ook kiezen voor de Alles-in-1 Op Reis XL-dagbundel. Dan krijg je 125 MB's, 125 minuten en gebeld worden, en 125 sms'jes voor 4 euro per dag.

Als je een tablet hebt, heeft Vodafone ook nog een interessante voordeelbundel voor je. Wil je ook op die tablet gebruikmaken van je databundel en bijbehorende internetsnelheid? Voor de meerprijs van 5 euro krijg je een tweede SIM die je in je tablet kan stoppen. Dubbel genieten, maar wel eenvoudig uit dezelfde bundel. Als kleine extra krijg je er ook nog eens 1 GB extra data bij.

Belangrijkste voordelen

  • Onbeperkt sms'en en bellen
  • Gebruikmaken van het razendsnelle 4G én 4G+
  • Royale databundel
  • Tweede SIM voor 5 euro

Contract

Je kan een Vodafone RED Essential-abonnement afsluiten voor 1 of 2 jaar. Dan mag je ook een toestel uitzoeken. De aansluitkosten bedragen 25 euro, maar vaak zijn er kortingen waarbij een deel of het hele bedrag wordt kwijtgescholden. Je kan een toestel krijgen bij je abonnement, maar het verschilt per toestel hoeveel het bedrag dat je per maand betaalt omhoog gaat.

Vergelijkbaar met Vodafone RED Essential

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden