Vergelijk 3.050.164 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Vodafone RED

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het Vodafone RED abonnement.
10 GB data, onbeperkt bellen en sms'en

Populaire telefoons bij Vodafone RED

Huawei P Smart (2019) Huawei P Smart (2019) Nu Gratis ! Bekijken
Xiaomi Redmi 6A Xiaomi Redmi 6A Nu Gratis ! Bekijken
Samsung Galaxy A6 (2018) Samsung Galaxy A6 (2018) Nu Gratis ! Bekijken
Alle mobiele telefoons met Vodafone RED

Informatie over Vodafone RED

Het Vodafone RED abonnement is voor de smartphonegebruiker die graag onbeperkt belt, maar ook flink wat internet gebruikt. Daarnaast krijg je er ook nog eens onbeperkt SMS bij, een leuke bonus. Gebruik je heel veel internet? Kijk dan eens naar het Vodafone RED Super abonnement. Daar krijg je meer dan twee keer zoveel MB's. Heb je geen behoefte aan zo'n hoge datalimiet? Kijk dan eens naar het Vodafone RED Essential abonnement.

Abonnement

Voor dit bedrag krijg je de beschikking over een onbeperkte hoeveelheid belminuten en SMS'jes. Erg handig als je een mobiele grootverbruiker bent. Uiteraard is het abonnement ook voorzien van een forse internetbundel. Bij Vodafone RED is die 5 GB groot. Je bundel gaat helaas maar 1 maand mee, je mag het niet opgemaakte tegoed dus niet meenemen naar de volgende maand. Gelukkig is je 4G-internetsnelheid 150 Mbps, dus je kan de internetsnelheid er niet van de schuld geven dat je niet je complete bundel hebt kunnen gebruiken.

Overigens heeft Vodafone ook een 4G+-netwerk, dat maar liefst snelheden haalt tot 225 Mbps. Daarnaast krijg je de eerste drie maanden onbeperkt data. In de eerste drie maanden hoef je je dus niet te houden aan de 5 GB grote datalimiet. Een fijne geruststelling, maar raak in die eerste maanden niet al te verslaafd aan data, want voor je het weet zit je over je limiet heen in de maanden erna.

Wel of geen smartphone

Je kan het Vodafone RED abonnement los of in combinatie met een smartphone afsluiten. Als je voor een smartphone kiest, heb je twee keuzes: per maand betalen voor je toestel of de smartphone in één keer betalen. Kies je voor de laatste optie, dan zijn je maandkosten natuurlijk wel wat lager.

Voordeelbundels

Standaard is de Alles-in-1 op Reis dagbundel al aangezet voor je door Vodafone, waarmee het goedkoper is om je smartphone in het buitenland te gebruiken. Voor 2 euro per dag kun je dan 50 minuten bellen, 50 minuten gebeld worden, 50 sms'jes sturen en 50 MB data gebruiken in alle Voordeellanden van Vodafone. Om die bundel te gebruiken hoef je geen enkele moeite te doen: zodra je in het buitenland bent wordt deze automatisch geactiveerd wanneer je internet gebruikt of iemand belt. Je kunt ook kiezen voor de Alles-in-1 Op Reis XL-dagbundel. Dan krijg je 125 MB's, 125 minuten en gebeld worden, en 125 sms'jes voor 4 euro per dag.

Als je een tablet hebt, heeft Vodafone ook nog een interessante voordeelbundel voor je. Wil je ook op die tablet gebruikmaken van je databundel en bijbehorende internetsnelheid? Voor de meerprijs van 5 euro krijg je een tweede SIM die je in je tablet kan stoppen. Dubbel genieten, maar wel eenvoudig uit dezelfde bundel. Als kleine extra krijg je er ook nog eens 1 GB extra data bij.

Belangrijkste voordelen

  • Onbeperkt sms'en en bellen
  • Gebruikmaken van het razendsnelle 4G én 4G+
  • Royale databundel
  • Tweede SIM voor 5 euro

Contract

Je kan een Vodafone RED-abonnement afsluiten voor 1 of 2 jaar. Dan mag je ook een toestel uitzoeken. De aansluitkosten bedragen 25 euro, maar vaak zijn er kortingen waarbij een deel of het hele bedrag wordt kwijtgescholden. Je kan een toestel krijgen bij je abonnement, maar het verschilt per toestel hoeveel het bedrag dat je per maand betaalt omhoog gaat.

Vergelijkbaar met Vodafone RED

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden