Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Telfort 250

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het Telfort 250 abonnement.
 
Dit abonnement wordt niet langer aangeboden door Telfort. Bekijk actuele Telfort abonnementen.

Informatie over Telfort 250

Helaas is dit abonnement niet meer te koop. Voor een soortgelijk abonnement verwijzen we je door naar het Telfort Basis 300 abonnement.

De abonnementen van Telfort zitten relatief eenvoudig in elkaar. Hoe groter de bundel, hoe lager het tarief is per minuut. Bij het Telfort 250 abonnement krijg je per maand 250 belminuten ter beschikking. Maak je ze niet op, dan neem je de niet gebruikte minuten mee naar de volgende maand. Gesprekken worden op hele minuten afgerond naar boven. Met een Telfort-abonnement bel je via het netwerk van KPN.

SMS'en
Helaas is het versturen van SMS'jes niet automatisch in je belbundel opgenomen. Het is voordeliger om een extra SMS-bundel af te sluiten naast je belbundel. SMS-bundels zijn verkrijgbaar in aantallen van 25, 100 of 1000 SMS'jes per maand.

Mobiel internet

Het is ook mogelijk om een extra internetbundel aan je abonnement toe te voegen. Je hebt hier drie mogelijkheden: surf&mail 200 MB, surf&mail 1 GB en surf&mail 1.5 GB. De datalimieten zijn dus bij elk van de drie verschillend en bij de laatste twee heb je ook de beschikking over sneller internet. Ze kosten respectievelijk € 6.95, € 10.95 en € 15.95 per maand.

Als je geen internetbundel neemt, kost surfen op het web € 1.50 per MB. Als je wilt internetten op je telefoon is het dus zeker te overwegen om een bundel aan te schaffen.

 

BelBewust

Telfort biedt daarnaast een extra dienst aan: Telfort BelBewust. Met deze gratis dienst kun je allereerst je BelStatus checken. Zo kun je online precies zien wat je verbruikt. Daarnaast krijg je aan het begin van elke maan je BelStand door. Dit betekent dat je dan een gratis sms krijgt met daarin het aantal minuten/sms'jes dat je meeneemt vanuit de vorige maand.

Tenslotte krijg je op de helft van je bundelperiode een BelUpdate. Ook dit is een gratis sms met daarin je minuten en sms'jes die je nog over hebt die maand. Transparanter dan dit ga je het waarschijnlijk niet vinden.

Contractsduur
De minimale contractsduur van het abonnement is 12 maanden. Na automatische verlenging van het contract geldt een opzegtermijn van 1 maand.  

Vergelijkbaar met Telfort 250

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden