Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

T-Mobile Smart Start 300

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het T-Mobile Smart Start 300 abonnement.
300 belminuten, SMS’jes of MB’s.
Dit abonnement wordt niet langer aangeboden door T-Mobile. Bekijk actuele T-Mobile abonnementen.

Informatie over T-Mobile Smart Start 300

Smart Start 300 is iets voor jou als je bellen en sms’en belangrijk vindt maar ook incidenteel mobiel wil internetten. Elke maand heb je de beschikking over een bundel met daarin 300 eenheden. Een eenheid staat voor een belminuut, een sms’je, een mms’je of een MB. De gesprekskosten worden afgerond naar de hele minuut. Heb je behoefte aan wat meer ruimte in je abonnement? Kijk dan eens naar het T-Mobile Smart Start 450 abonnement. Mag het allemaal wat minder? Misschien past het T-Mobile Smart Start 240 abonnement dan bij je belbehoefte. 

Het abonnement

Elke maand krijg je 300 belminuten, 300 sms’jes, 300 mms’jes of 300 MB. Deze zijn in totaal twee maanden geldig. In de nieuwe maand begin je echter wel eerst aan je nieuwe tegoed voor je de oude kan opmaken. Voor elke eenheid die je buiten je bundel gebruikt, betaal je €0,36. De internetsnelheid bedraagt 1 Mbps per seconde.

Voordeelbundels

Het is bij de Smart Start abonnementen mogelijk om voor 10 euro je abonnement uit te breiden met een extra internetbundel van 200 MB. Ook biedt T-Mobile twee SMS-voordeelbundels. Met de SMS-verdubbelaar krijg je vijftig procent korting op alle sms’jes binnen je bundel. Met SMS Maximaal krijg je 1000 sms’jes bovenop je normale bundel. Ook is er T-Mobile Grenzeloos, waarmee je tegen gereduceerde tarieven kan bellen en sms’en vanuit en naar het buitenland.

Contract

De minimale contractduur van een Smart Start abonnement is 12 maanden. Als je kiest voor een abonnement van 24 maanden krijg je over het algemeen meer korting op je toestel. Na de automatische verlenging geldt een opzegtermijn van een maand.

Vergelijkbaar met T-Mobile Smart Start 300

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden