Vergelijk 3.200.311 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

T-Mobile Go Unlimited USA - Unlimited

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het T-Mobile Go Unlimited USA - Unlimited abonnement.
Onbeperkt bellen & internetten in Nederland, heel Europa en USA

Informatie over T-Mobile Go Unlimited USA - Unlimited

T-Mobile Go Unlimited EU + USA is perfect voor de gebruiker die altijd en overal bereikbaar willen zijn. Met dit abonnement kun je onbeperkt bellen, sms-berichten versturen en gebruik maken van mobiel internet in zowel Nederland, de EU als de USA. Je krijgt binnen Nederland onbeperkte mobiele data met een downloadsnelheid van 120 Mbps en uploadsnelheid van 50 Mbps.

Zowel binnen de EU als in de USA kun je met dit abonnement ook onbeperkt bellen en sms-berichten versturen. Denk je toch minder naar Amerika af te reizen of heb je behoeft aan een goedkoper abonnement met bijna dezelfde voordelen? Kijk dan eens naar het T-Mobile Go Unlimited abonnement.

Belangrijkste voordelen

  • Onbeperkt bellen, zowel binnen Nederland, de EU en de USA
  • Onbeperkt sms-berichten versturen en ontvangen, zowel binnen Nederland, de EU en de USA
  • Onbeperkt internetten met onbeperkte mobiele data op maximale snelheid

Het abonnement

Met dit abonnement krijg je de ruimte om zoveel te bellen, internetten of berichten te versturen als je maar wilt. Bovendien mag je dit zowel in Nederland, de EU en de USA doen. Je krijgt een Nederlandse onbeperkte mobiele databundel met een downloadsnelheid van 120 Mbps en uploadsnelheid van 50 Mbps.

Je kunt de T-Mobile abonnementen maandelijks gratis omhoog of omlaag aanpassen.

Extra bundels

Je kunt nog verschillende extra bundels toevoegen aan je abonnement. Zo kun je kiezen voor T-Mobile Extra Veilig Online en Videoland, waarmee je streaming series en films kunt kijken die worden aangeboden door Videoland.

Met de T-Mobile Deezer kun je zowel online als offline luisteren naar muziek. Je sluit deze af voor de duur van je contract met extra korting of de flexibele variant die je maandelijks aan- of uit kunt zetten. Verder is er een Deezer Familie-bundel waarmee je tot wel 6 profielen aan kunt maken en kunt delen met de familieleden die gebruik maken van een T-Mobile aansluiting.

Contract

Je kunt een T-Mobile Go Basic abonnement afsluiten voor 12 of 24 maanden. De bundel kan op 1 keer per maand worden aangepast. De aansluitkosten voor een nieuw abonnement bedragen standaard 53,39 euro.

Vergelijkbaar met T-Mobile Go Unlimited USA - Unlimited

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden