Vergelijk 3.156.308 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

T-Mobile Go Unlimited - Unlimited

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het T-Mobile Go Unlimited - Unlimited abonnement.
Onbeperkt bellen en internetten in Nederland en heel Europa

Populaire telefoons bij T-Mobile Go Unlimited - Unlimited

Alle mobiele telefoons met T-Mobile Go Unlimited - Unlimited

Informatie over T-Mobile Go Unlimited - Unlimited

T-Mobile Go Unlimited is ideaal voor de gebruiker die altijd bereikbaar willen zijn. Met dit abonnement kun je onbeperkt bellen, sms-berichten versturen en gebruik maken van mobiel internet. Je krijgt onbeperkte mobiele data met een downloadsnelheid van 120 Mbps en uploadsnelheid van 50 Mbps.

Verder kun je met dit abonnement onbeperkt bellen binnen de EU. Wil je ook in Amerika gebruik maken van alle Europese voordelen? Kijk dan eens naar het T-Mobile Go Unlimited EU+USA abonnement.

Belangrijkste voordelen

  • Onbeperkt bellen, zowel binnen Nederland als de EU
  • Onbeperkt sms-berichten versturen en ontvangen, zowel binnen Nederland als de EU
  • Onbeperkt internetten met onbeperkte mobiele data op maximale snelheid

Het abonnement

Met dit abonnement krijg je de ruimte om zoveel te bellen, internetten of berichten te versturen als je maar wilt. Je krijgt een onbeperkte mobiele databundel met een downloadsnelheid van 120 Mbps en uploadsnelheid van 50 Mbps.

Je kunt de T-Mobile abonnementen maandelijks gratis omhoog of omlaag aanpassen.

Extra bundels

Je kunt nog verschillende extra bundels toevoegen aan je abonnement. Zo kun je kiezen voor T-Mobile Extra Veilig Online en Videoland, waarmee je streaming series en films kunt kijken die worden aangeboden door Videoland.

Met de T-Mobile Deezer kun je zowel online als offline luisteren naar muziek. Je sluit deze af voor de duur van je contract met extra korting of de flexibele variant die je maandelijks aan- of uit kunt zetten. Verder is er een Deezer Familie-bundel waarmee je tot wel 6 profielen aan kunt maken en kunt delen met de familieleden die gebruik maken van een T-Mobile aansluiting.

Contract

Je kunt een T-Mobile Go Basic abonnement afsluiten voor 12 of 24 maanden. De bundel kan op 1 keer per maand worden aangepast. De aansluitkosten voor een nieuw abonnement bedragen standaard 53,39 euro.

Vergelijkbaar met T-Mobile Go Unlimited - Unlimited

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden