Vergelijk 2.745.361 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

T-Mobile Basis 300

Informatie, tarieven en telefoon aanbiedingen bij het T-Mobile Basis 300 abonnement.
300 belminuten, keuze uit verschillende internetbundels, gratis online berichten versturen.

Populaire telefoons bij T-Mobile Basis 300

Alle mobiele telefoons met T-Mobile Basis 300

Informatie over T-Mobile Basis 300

T-Mobile Basis 300 is ideaal voor de gebruiker die regelmatig belt, graag sms't en altijd bereikbaar wil zijn op zijn e-mail, Facebook of WhatsApp. Bij het abonnement krijg je 300 belminuten en onbeperkt internet met een snelheid van 64 Kbps. Wil je liever meer bellen? Kijk dan eens naar T-Mobile Basis 500. Voor minder belminuten is er T-Mobile Basis 90 of T-Mobile Basis 150.

Belangrijkste voordelen

  • Extra voordelig
  • 300 belminuten
  • Altijd onbeperkt internetten met een snelheid van 64 Kbps
  • Keuze uit verschillende databundels en extra opties

Het abonnement

Voor een bijzonder lage prijs per maand krijg je 300 belminuten en onbeperkt internetten met een snelheid van 64 Kbps. Dit is snel genoeg voor het versturen van een e-mailtje of om te WhatsAppen. Video’s bekijken en surfen gaat al een stuk lastiger. Gelukkig zijn er diverse internetbundels verkrijgbaar met een hogere snelheid.

Extra bundels

Je hebt de keuze uit verschillende extra bundels. Ten eerste zijn er verschillende internetbundels met een hogere snelheid (15 Mbps) waarmee je alles kunt doen. Er zijn drie varianten beschikbaar voor een meerprijs per maand: 250, 500 of 1 GB.

Bij het abonnement zitten geen sms’jes inbegrepen. Uiteraard kun je hier wel een bundel voor afsluiten. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en hebt de keuze uit 100 of onbeperkt sms’jes. Je kan ook MB's bijkopen als je wil. Dat gaat dan per 100 of per 500 MB.

Contract

Je kunt een T-Mobile Basis-abonnement afsluiten voor 2 jaar. De aansluitkosten voor een nieuw abonnement bedragen 53 euro. Bundels kunnen altijd verhoogd of verlaagd worden, maar nooit lager dan de oorspronkelijke bundel.

Vergelijkbaar met T-Mobile Basis 300

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden